Noort & De Vries en Soprema slaan handen ineen voor dakrenovatie Royal FloraHolland

Met een indrukwekkende samenwerking hebben Noort & De Vries Partners in Daken en Soprema het dak van Royal FloraHolland klaargestoomd voor een nieuwe fase. Dit uitdagende project omvatte de renovatie van een groot dakoppervlak, wat een doordachte aanpak vereiste. Royal FloraHolland, 's werelds grootste bloemen- en plantenveiling gevestigd in Nederland, speelt een centrale rol in de internationale bloemenhandel. Met miljoenen bloemen en planten die dagelijks worden verhandeld via het veilingplatform, verbindt het bedrijf kwekers, handelaren en exporteurs wereldwijd. Door de krachten te bundelen, hebben Noort & De Vries en Soprema niet alleen het dak vernieuwd, maar ook de logistieke uitdagingen overwonnen.

Vakmanschap in actie

André de Vries, een ervaren ondernemer met 25 jaar op de teller, leidt met vastberadenheid Noort & De Vries. Toen de kans zich voordeed om het dak van Royal FloraHolland te renoveren, was het doel glashelder: het dak moest nog eens minstens dertig jaar stralen. Met professionaliteit en enthousiasme zijn ze deze uitdagende opdracht aangegaan.

Logistieke puzzel

De dakrenovatie bij Royal FloraHolland betrof een indrukwekkend project van 10.000 vierkante meter. Hoewel technisch gezien niet baanbrekend, was de echte uitdaging de immense logistieke operatie die ermee gepaard ging. Tijdens het project stuitte Noort & De Vries op diverse logistieke obstakels. Zo moesten ze nauw samenwerken met de bedrijven onder het dak, rekening houden met wisselende weersomstandigheden, strikte veiligheidsmaatregelen implementeren en zorgvuldig plannen en coördineren van alle activiteiten. Toch slaagde het team erin. Om deze obstakels te overwinnen door middel van nauwgezette planning en samenwerking.

Samenwerking met Soprema

Noort & De Vries heeft dit project met succes uitgevoerd in nauwe samenwerking met Soprema, waarbij Soprema verantwoordelijk was voor de levering van materialen, waaronder de Royal Gum 470K24 voor het dak. Gedurende het project verliep de samenwerking soepel, met wederzijdse ondersteuning.

De sleutel tot succes

Een opvallend kenmerk van dit project is de erkenning van het toegewijde team dat onvermoeibaar heeft gewerkt om het tot een succes te maken. André de Vries benadrukt vol trots de professionaliteit en inzet van zijn medewerkers, wat cruciaal bleek voor het project.

Trots op vakmanschap

In een indrukwekkend staaltje teamwork heeft Noort & De Vries niet alleen het dak van Royal FloraHolland een aanzienlijke upgrade gegeven, maar ook de logistieke uitdagingen overwonnen. Met oog voor detail, vakmanschap en een sterke samenwerking met Soprema hebben ze niet alleen het dak nieuw leven ingeblazen, maar ook een solide basis gelegd voor de toekomst. Het team kijkt met trots terug op hun werk en verwacht met enthousiasme nieuwe avonturen in de toekomst.