Keurmerken & certificaten

Kiest u voor producten of systemen van SOPREMA, dan kiest u voor de beste kwaliteit. Onze producten zijn objectief getoetst door onafhankelijke partijen. Lees meer over het DUBO-keurmerk, KOMO-certificaten of ISO-certificering.

 

DUBO-keur

Het DUBOkeur® is een keurmerk die aantoont dat een bouwproduct tot de meest milieuvriendelijke producten in een bepaalde toepassing behoort. DUBOkeur betekent dus geen schadelijke emissie, uitloging en/of uitwaseming plaats in de gebruiksfase van het product.

 

Lees meer over het DUBO-keurmerk

KOMO-certificaat

Producten, processen, systemen, diensten en managementsystemen zijn door een onafhankelijke organisatie getoetst voordat zij het KOMO-certificaat krijgen en voldoen automatisch aan de laatste wet-en regelgeving in de bouw. Een KOMO certificaat bewijst de beste kwaliteit.

 

Lees meer over KOMO-certificering

 

 

ISO-certicifering

Steeds meer opdrachtgevers kiezen ervoor om zaken te doen met ISO gecertificeerde leveranciers. ISO kwaliteitsnormen zijn ontwikkeld om een bedrijf goed te beheren, leiden en de prestaties continu te evalueren en optimaliseren. SOPREMA is ISO 9001 (kwaliteit) en ISO 14001 (milieu) gecertificeerd.

 

Meer informatie over ISO-normen

 

 

 

 

Vragen over onze keurmerken of certificaten?

Neem contact op voor meer informatie.

Deel Keurmerken & certificaten op producten en systemen | Soprema Nederland