Dakinspectie

Niet alleen beschermd het dak tegen weersinvloeden van buitenaf, ook zorgt het voor bescherming van binnenuit. Door regelmatige dakinspectie en jaarlijks onderhoud, worden dakproblemen voorkomen en kosten bespaard.

Dakinspectie bij dakproblemen

  • Jaarlijkse dakinspectie & onderhoud (APK)
  • Om een probleem op te lossen
  • Voor een conditiemeting
  • Om bouwfysische redenen
  • Bij stormschade
  • De uitvoering te laten inspecteren
  • Uitgebreide rapportage van de inspectie.
dakinspectie

 

Dakinspectie & dakonderhoud

Dakproblemen kan verschillende oorzaken hebben. Afhankelijk hiervan, is er ook een passende oplossing. Lekkage aan het dak is meestal goed te verhelpen, mits de bewoners of eigenaren van het pand niet te lang gewacht hebben. Is er te lang sprake van lekkage, dan kan dit schimmel, schade en zelfs kortsluiting veroorzaken! Om de juiste oplossing te bieden aan uw klant, is een dakinspectie raadzaam. Dan weet u precies waar u mee te maken heeft en kunt u een goed onderbouwd advies geven aan uw opdrachtgever.

dakproblemen dakinspectie dakonderhoud

Dakproblemen

Helaas kan het voorkomen dat er problemen zijn met een dak. Door de oorzaak te achterhalen, kunt u de juiste oplossing bieden aan uw klant. Wilt u een dakinspectie zelf uitvoeren of liever laten doen, dan helpen wij u hier graag kosteloos en vrijblijvend bij als onafhankelijke derde partij

Dakinspectie

SOPREMA dakinspecties worden uitgevoerd door opgeleide en geautoriseerde inspecteurs die nauw samenwerken met afdeling Techniek. Via een online tool worden alle facetten van het platte dak doorlopen. Vervolgens vormt dit een onderdeel van het complete rapport met aanbevelingen.

Dakonderhoud

SOPREMA daken kennen een lange levensduur, mits het dak goed wordt onderhouden. Om het dak optimaal waterdicht te houden dient u de dakbedekking bij voorkeur twee keer per jaar (na de zomer- en winterperiode) te controleren. Hiermee kunt u uw klant extra service bieden.

 

 

Deel Aanvragen dakinspectie? Onafhankelijk advies en rapportage | Soprema Nederland