Alsan PMMA coating parkeergarage Heuvelpoort Tilburg

Parkeergarage Heuvelpoort ligt middenin het centrum van Tilburg. Het voormalig winkelcentrum is omgetoverd tot parkeergarage. Het unieke van deze parkeergarage is dat het bestaande gebouw is gerenoveerd bestaande uit 5 verdiepingen met splitlevel. Dit zijn dus 10 parkeerdelen. Erachter is een nieuwe parkeergarage gebouwd en met het bestaande gebouw verbonden.

Waarom is er gekozen voor Alsan?

 

ALSAN is uiterst geschikt voor binnen – en buitentoepassingen, waarbij hoge eisen gesteld worden aan slijtvastheid en chemische bestendigheid. Het vloeibaar aangebrachte afdichtingsassortiment is snel drogend en eenvoudig te plaatsen. Producteisen die voor de opdrachtgever van dit project van zeer groot belang waren. Daarnaast werd als ‘finishing touch’ gekozen voor de Deco Protect (antislip) toplaag afwerking met de kleur RAL 7042 voor de vloervelden en RAL 7043 voor de hellingbanen.

Project ID-card
 • Opdrachtgever
 • Producteisen
 • Parkeergarage Heuvelpoort in Tilburg
 • Slijtvast en chemisch bestendig tegen uitlaatgassen van auto's. Verder moest het materiaal eenvoudig te plaatsen zijn en snel drogen

Wat is er opgeleverd?

In 2016 zijn er 378 parkeerplaatsen opgeleverd, verdeeld over zes verdiepingen. Er zijn oplaadpalen voor elektrische auto's en de parkeergarage is 24/ 7 geopend.

 

Uitgebreid assortiment voor diverse toepassingen

Het uitgebreide assortiment van ALSAN, bevat zowel PMMA- (polymethylmetacrylaat) als PU- (polyurethaan) kunstharssystemen voor diverse toepassingen, zoals fonteinen, parkeergarages, balkons, galerijen, civiele werken en monumentale bouwwerken.

 

Meer informatie over Alsan?

Wilt u weten welke toepassing het meest geschikt is voor uw project? Neem dan contact op met één van onze ALSAN specialisten of via info@soprema.nl

 

Bron: NBD online

 

 

Alsan PMMA parkeergarage Heuvelpoort Tilburg

H2 Find your solution & contact an expert

Lorem ipsum dolor sit amet consetetur

Read more

Lorem ipsum dolor sit amet consetetur

Read more

Lorem ipsum dolor sit amet consetetur

Read more

Lorem ipsum dolor sit amet consetetur

Read more

Recente blog berichten

 • Soprema Center
  Soprema Center Hengelo
  Lees meer
 • Referentieproject
  Friesland Campina kiest voor kwaliteit met SOPREMA
  Lees meer
 • Blogs
  Soprema behaalt Cradle-to-cradlecertificaat voor 6 bitumineuze dakbedekkingsproducten
  Lees meer