Verleng de levensduur van uw balkon met duurzame bescherming

 

Balkons, terrassen en galerijen krijgen veel te verduren. Ze worden voortdurend blootgesteld aan extreme factoren: verschillende weersomstandigheden, schoonmaakmiddelen, vocht, zware belasting, … Toch kunt u de levensduur van uw balkon flink verlengen. Gebruik de PMMA vloeibare waterdichting van ALSAN bij nieuwbouw of renovatie en geniet voortaan langer van uw balkon, terras of galerij. 

Duurzaamheid voor uw balkon

Balkons lijden zware schade door waterinfiltratie, vorst en strooizout. SOPREMA biedt met ALSAN een oplossing voor het langdurig beschermen van beton. Dit assortiment bevat zowel PMMA als PU-kunstharssystemen voor verschillende toepassingen. PMMA-producten zijn 2-component producten op basis van polymethylmethacrylaat. Dit product verlengt de levensduur van een balkon enorm. Het materiaal voldoet aan alle eisen op het gebied van veiligheid, isolatie, brandwering, chemische bestendigheid én mechanische belasting. PMMA is bovendien ook geschikt voor het afdichten van koudebruggen.  

Een onderhoudsvriendelijke oplossing

Met een terras wilt u vooral genieten van de buitenlucht zonder zorgen of veel onderhoud. ALSAN producten vragen gelukkig zeer weinig onderhoud. Doordat u een naadloos oppervlak creëert met vloeibare harssystemen, kunt u het oppervlak makkelijk schoonmaken.

 Ook het aanbrengen  neemt niet veel tijd in beslag. PMMA kunt u snel aanbrengen en het droogt meteen. Zo kunnen de bewoners weer snel gebruikmaken van hun terras.

Een esthetische keuze

Naast een functionele oplossing zijn de ALSAN-producten een zeer mooie oplossing. Balkons bepalen het uiterlijk van een appartementsgebouw, dus is esthetiek een belangrijk punt. Bewoners genieten van een stijlvol terras dankzij de vloeibare harssystemen die u naadloos kunt aanbrengen in bijna alle RAL-kleuren in  verschillende patronen. Kies bijvoorbeeld voor een antislip-instrooiing voor extra veiligheid. 

Wilt u de levensduur van uw terras verlengen? Neem dan contact met ons op voor meer informatie over ALSAN vloeibare waterdichting.