Aankondiging bedrijfsovername Fons Meeder B.V. door Soprema

Soprema, sinds 1930 actief als fabrikant en distributeur van waterdichting en isolatieproducten, heeft op 7 april jl. Fons Meeder B.V. overgenomen. Fons Meeder B.V. is een bedrijf gevestigd in Zwijndrecht en is specialist voor alle dakdekkersgereedschappen en aanverwante artikelen en producent van dakrandbeveiliging.

 

Met de overname van Fons Meeder B.V. wil Soprema zijn marktpositie binnen de dakrandbeveiliging en dakdekkersgereedschappen versterken. Leo Hoekstra: “Momenteel zijn we met dochteronderneming Vlutters Tools & Safety al actief binnen de Nederlandse markt. Vlutters is gespecialiseerd in veilig en efficiënt werken naar, op en van het dak. De overname van Fons Meeder past perfect in onze strategie om in deze markt nog verder door te groeien”.

 

Fons Meeder is complementair aan het productassortiment dat ook Vlutters Tools & Safety verkoopt. Naast producten zetten ze beiden sterk in op vakkundig advies en dit ‘dicht’ bij de klant. Zo beschikt Fons Meeder over vrachtwagens die naar klanten rijden en fungeren als mobiele shop. Op deze manier wil Soprema de dakdekker als klant nog beter ontzorgen.

 

Oud-eigenaar van Fons Meeder zal voorlopig werkzaam blijven binnen het bedrijf en zal zorgen voor een volledige integratie binnen Soprema. Ook voor de 10 werknemers verandert er niets en zullen zij blijven instaan voor de dagdagelijkse afhandeling van vragen, bestellingen en leveringen.

Recente blog berichten

 • Vacatures
  Logistiek commercieel medewerker locatie Rijswijk

  Jouw werkzaamheden als logisitiek commercieel medewerker:

  Als logistiek commercieel medewerker verkoop je ons volledige assortiment dak- en bouwmaterialen aan onze vaste (afhaal)klanten. Je verzorgt het logistieke proces op de vestiging in Rijswijk, helpt klanten materialen in te laden en lost met behulp van de heftruck vrachtwagens. Binnengekomen materialen worden door jou administratief verwerkt en opgeruimd. Je controleert voorraden. Je ondersteunt eveneens de vestigingsleider en commerciële binnendienst. Tot slot is ons teamgevoel erg sterk, hierdoor kan het zijn dat je soms ook op een van onze andere vestigingen invalt om collega’s uit de brand te helpen.

  Wie zoeken wij?

  • een hulpvaardige, klantgerichte collega;
  • iemand die houdt van aanpakken;
  • je durft de telefoon aan te pakken en je vindt het leuk om met klanten om te gaan;
  • jij herkent (verkoop)signalen, bent alert op kansen bij de klant en speelt hier op in;
  Lees meer
 • Vacatures
  E-commerce specialist
  Lees meer
 • Blogs
  Schuin dak? Alle mogelijkheden onder één dak
  Lees meer