TRILAGO HWA zij-uitloop

Sku
Trilago brengt een innovatieve oplossing voor het platte dak: kunststof hemelwaterafvoeren die na verhitting een homogene verbinding aangaan met bitumineuze dakbedekking. Dit zorgt voor een duurzame en probleemloze afvoer van regenwater.
Login voor prijzen
De hemelwaterafvoeren van Trilago zijn gemaakt van HQMX kunststof, een flexibel en sterk materiaal met een ‘black meltinglaag’, die bij verhitting versmelt met bitumen. De gepatenteerde midden- en zijuitlopen zijn oersterk, lichtgewicht en eenvoudig te verwerken en daarmee een welkome innovatie voor het platte dak. De hechting van APP, SBS en POCB dakbanen is getest door KIWA en voldoet ruim aan de treksterkte-eisen van de BRL 1511.

Eenvoudige verwerking en perfect resultaat
Het unieke HQMX materiaal maakt het mogelijk om de dakafvoeren direct te versmelten met APP, SBS en POCB bitumineuze dakbedekking.

Black Melting
De Trilago hemelwaterafvoeren hebben geen voorbehandeling of primer nodig. De plakplaat is voorzien van een Black Melting laag. Door verhitting van de Black Melting laag ontstaat er een perfecte hechting met de bitumineuze dakbedekking.

Eenvoudig op maat te zagen of snijden
HQMX is stevig en flexibel. Het materiaal is makkelijk te zagen maar ook te snijden met een mes.

Gelinieerd steekstuk
Het steekstuk van alle dakafvoeren is over de volledige lengte voorzien van duidelijke maatlijnen. Dit maakt het steekstuk eenvoudig op maat in te korten.

Hydrofobisch
Het HQMX materiaal is hydrofobisch. Hierdoor is de afvoer water- en vuilafstotend.

KIWA getest
De hechting van APP, SBS en POCB dakbanen op de Trilago uitlopen is getest door KIWA en voldoet ruim aan de eisen van de BRL 1511.

Made in Holland
De gepatenteerde dakafvoeren zijn ontwikkeld door Trilago B.V. en worden geproduceerd in Nederland.