Wittebrug AutoGroep in Den Haag is bekroond met een Volkswagen Service Quality Award 2013. Zij behoren tot de honderd best presenterende Volkswagen dealers van Europa op het gebied van klantentevredenheid. De winnaars zijn beoordeeld op een groot aantal aspecten op het gebied van klantentevredenheid en dienstverlening.

 

Uitvoerder

Voormolen Dakbedekkingen BV is sinds 1985 actief in de bouwwereld en met hun jarenlange ervaring dus een echte specialist van het platte dak. Kwaliteit, deskundigheid en zorgvuldigheid staan hoog in het vaandel van de medewerkers van Voormolen. Goede dienstverlening zorgt voor tevreden klanten.

 

Opdrachtgever

Wat betreft opdrachtgever Jawa Beheer BV is 1 + 1 dan ook 2. Voormolen Dakbedekkingen uit Nieuwerkerk aan de IJssel verzorgde de renovatie van de dakbedekking van de hoofdvestiging van Wittebrug AutoGroep in Den Haag.

Project ID-card
  • Opdrachtgever
  • Producteisen
  • Java Beheer BV & Wittebrug AutoGroep in Den Haag
  • tweelaags bitumineus systeem

 

Bestektekst

BDA dak en geveladvies schreef voor deze renovatie het bestek. In totaal werd er ruim 4200m2 dak vernieuwd, 1 kantoordak en 2 parkeerdaken. Door Voormolen Dakbedekkingen BV is een tweelaags bitumineus systeem aangebracht van SOPREMA BV. Door Zoontjes Beton is middels een PD90 en PD110 systeem het uiteindelijke  parkeerdek aangebracht.

Op 16 juli werd gestart met de sloop van de huidige bedekking. Omdat vooraf  bekend was dat de sloop met zeer veel geluid/lawaai gepaard ging zijn er goede afspraken gemaakt met de klant. Zo mocht er tot 08.30 uur geboord worden om de werknemers zo min mogelijk tot last te zijn. Dit werd opgelost door ’s ochtends vroeg de boorwerkzaamheden uit te voeren waarna, tijdens kantooruren, de dakbedekking aangebracht kon worden. Het resultaat, waar ook Wittebrug AutoGroep naar streeft, geen klachten. Een tevreden klant, een tevreden opdrachtgever.

 

Vragen? Neem vrijblijvend contact op

Heeft u nog vragen over onderlagen? Aarzel dan niet om contact op te nemen met een van onze specialisten.  Wist u trouwens dat SOPREMA ook een bestekservice heeft?

 

Wittebrug AutoGroep in Den Haag