Ubbink Purilan Dakraam - Sneldek (SND 31 ISO)

Sku
00135279
Het Purilan dakraam Sneldek is praktisch en uitermate geschikt voor renovatie. Dankzij de afgemeten vormgeving, de zwart-aluminium glaslijsten met onderdorpel en de perfecte aansluiting op de pannen ligt Purilan strak in het dak. Het Purilan dakraam is 4-pans en heeft een afmeting van 425 x 525 mm.
Een dakraam is altijd een goede aankoop: het zorgt voor meer licht en frisse lucht in huis. Groot of klein, om toegang tot het dak te verlenen of enkel ter ventilatie; voor elk schuin dak is er een passend dakraam beschikbaar. Het Purilan dakraam Sneldek is praktisch en uitermate geschikt voor renovatie. Dankzij de afgemeten vormgeving, de zwart-aluminium glaslijsten met onderdorpel en de perfecte aansluiting op de pannen ligt Purilan strak in het dak. Het Purilan dakraam is 4-pans en heeft een afmeting van 425 x 525 mm.
Meer informatie
EAN 8711465003513
Aanvullende verpakkingsinformatie 1 st / doos - 10 st / pal
Merk Ubbink
Soort Dakraam
Toepassing Purilan
Materiaal venster Kunststof
Kleur Helder
Type beglazing Dubbelwandig
Omschrijving Artikel Het Purilan dakraam Sneldek is praktisch en uitermate geschikt voor renovatie. Dankzij de afgemeten vormgeving, de zwart-aluminium glaslijsten met onderdorpel en de perfecte aansluiting op de pannen ligt Purilan strak in het dak. Het Purilan dakraam is 4-pans en heeft een afmeting van 425 x 525 mm.