Ubbink PE Dakraam Opnieuw Verb. Holle - 6 pans (BIJ 2)

Sku
00135261
Het PE-dakraam Opnieuw Verbeterde Holle kan gebruikt worden bij dakhellingen van 25 tot 75 graden. Het beschikt over een multiplex binnenbak en een combi-uitzetter. Het raam is in te stellen op volledig open, vergrendeld en ventilerend. Het dakraam biedt ook toegang tot het dak. Het PE-dakraam Opnieuw Verbeterde Holle is 6-pans en heeft een afmeting van 380 x 340 mm.
Een dakraam is altijd een goede aankoop: het zorgt voor meer licht en frisse lucht in huis. Groot of klein, om toegang tot het dak te verlenen of enkel ter ventilatie; voor elk schuin dak is er een passend dakraam beschikbaar. Het PE-dakraam Opnieuw Verbeterde Holle kan gebruikt worden bij dakhellingen van 25 tot 75 graden. Het beschikt over een multiplex binnenbak en een combi-uitzetter. Het raam is in te stellen op volledig open, vergrendeld en ventilerend. Het dakraam biedt ook toegang tot het dak. Het PE-dakraam Opnieuw Verbeterde Holle is 6-pans en heeft een afmeting van 380 x 340 mm.
Meer informatie
EAN 8711465000154
Aanvullende verpakkingsinformatie 1 st / doos - 8 st / pal
Merk Ubbink
Soort Dakraam
Toepassing PE
Materiaal venster Kunststof
Kleur Helder
Type beglazing Dubbelwandig
Omschrijving Artikel Het PE-dakraam Opnieuw Verbeterde Holle kan gebruikt worden bij dakhellingen van 25 tot 75 graden. Het beschikt over een multiplex binnenbak en een combi-uitzetter. Het raam is in te stellen op volledig open, vergrendeld en ventilerend. Het dakraam biedt ook toegang tot het dak. Het PE-dakraam Opnieuw Verbeterde Holle is 6-pans en heeft een afmeting van 380 x 340 mm.