Op verzoek van de opdrachtgever Patrimonium Woonstichting Groningen is in 2013 door SOPREMA BV een renovatieadvies geschreven. De galerijvloeren van een aantal flats aan de Bezettingslaan en Laan van de Vrede moesten hersteld en/of vernieuwd worden. De galerijvloeren zijn in de loop der jaren versleten, vervuild en glad geworden. De opdrachtgever wilde graag een antislipvloer in een aangepast kleur, RAL7037.

 

Aangezien de producten van ALSAN in elke gewenste RAL kleur en met ieder gewenst antislipeffect geleverd kunnen worden was dit geen probleem. De renovatie is in de maanden november en december 2013 door een erkende applicateur van SOPREMA BV uitgevoerd. Ondanks de relatief lage temperatuur is de uitvoering snel en naar tevredenheid verlopen.

Project ID-card
  • Opdrachtgever
  • Producteisen
  • Patrimonium Woonstichting Groningen
  • Renovatie van galerijflats

 

Kenmerk van de ALSAN PMMA systemen zijn dat zij snel te verwerken zijn, een korte droogtijd hebben en dat het materiaal bij lage temperaturen te verwerken is. Het project kon hierdoor snel uit gevoerd worden, weinig overlast voor de bewoners en een tevreden opdrachtgever.

 

renovatieproject groningen