Parkeergarage Tilburg in sneltreinvaart van Alsan coating voorzien

Tilburg telt maar liefst 8 parkeergarages. Toch kan de parkeergarage aan de Emmapassage niet gemist worden. Deze hoort namelijk bij de gelijknamige drukbezochte winkelpassage in hartje Tilburg. Echter, door het intensieve gebruik van de garage waren de betonnen vloer van het parkeerdak en de tussendekken met de hellingbanen aan slijtage onderhevig.

 

Reden voor de gemeente om de garage in sneltreinvaart duurzaam te herstellen. De totale renovatie van vloeren, wanden en plafonds mocht niet langer dan 8 weken in beslag nemen. Voor vloerrenovatie was zelfs niet meer dan 4 weken ingeruimd. Een onmogelijke opgave? Niet voor ALSAN van SOPREMA.

Project ID-card
  • Opdrachtgever
  • Producteisen
  • Gemeente Tilburg
  • Regenbestendig

Al in 15 minuten regenbestendig

ALSAN is een modulair waterdichtingssysteem op basis van PMMA, polyurethaan en epoxyhars. De hars is al na 15 minuten regenbestendig en na 30 minuten uitgehard. Ideale eigenschappen in de Tilburgse situatie. In renovatieadvies en aanbesteding werd daarom ook ALSAN PMMA kunststofhars afwerkingsysteem voorgeschreven. De klus werd gegund aan Tebecon uit Oud Gastel. Zij hebben het project in het geplande tijdsbestek kunnen afronden, mede door een uiterst goede samenwerking met SOPREMA. Alle benodigde materialen moesten namelijk in een tijdsbestek van twee weken in twee gedeelten geproduceerd en geleverd worden. Dit vereiste supersnel schakelen tussen opdrachtgever, uitvoerder, producent en transporteur. Maar het resultaat mag er zijn. De Emmapassage is prachtig geworden en kan weer jarenlang mee.

parkeergarage emmapassage tilburg

H2 Find your solution & contact an expert

Lorem ipsum dolor sit amet consetetur

Read more

Lorem ipsum dolor sit amet consetetur

Read more

Lorem ipsum dolor sit amet consetetur

Read more

Lorem ipsum dolor sit amet consetetur

Read more

Recente blog berichten