Soprema is aanwezig op de beurs Daken & Zaken 2021

Ontmoet de mammoet in Gorinchem!

 

Natuurlijk is Soprema op 11 november 2021 aanwezig bij Daken & Zaken, dé dakenvakbeurs van Nederland. Bij ons vind je namelijk alle materialen en oplossingen die je nodig hebt voor de complete bouwschil onder één dak. Waaronder bitumineuze dakbedekking van Garantgum, kunststof dakbedekking als TPO en vloeibare waterdichting van Alsan. Maak vrijblijvend kennis met onze waterdichtingsoplossingen op onze stand: #169/170.

 

Soprema is een zeldzame speler in de dakenbranche. We zijn fabrikant van onze eigen hoogwaardige dakbedekking en waterdichtings- en isolatiematerialen, maar ook dé groothandel en distributeur van dak- en bouwmaterialen. In 1908 begonnen we met in warme bitumen gedoopt juteweefsel en door grote investeringen in kennis, kwaliteit en technologie bieden we inmiddels een breed assortiment aan producten voor dakbedekking, waterdichting en isolatie. Inmiddels telt ons bedrijf ruim 8.000 medewerkers, 73 productielocaties, 18 R&D centers, 22 trainingscenters in 8 landen en 15 Soprema Centers door heel Nederland.

Hiermee is Soprema de fabrikant voor het complete pakket met logistiek op maat en altijd dichtbij!

Gratis toegangstickets voor de beurs Daken & zaken

Wilt u de relatiebeurs voor de platte en hellende dakenbranche in Gorinchem komen bezoeken? Schrijf u in tot en met 31 oktober gratis  voor een bezoek. Toegangskaarten na deze datum kosten € 15,- per stuk. We spreken u graag, bezoek onze Soprema stand 169/170.

inschrijven voor gratis toegangsticket

Beursgegevens

 

Beursdag

Donderdag 11 november 2021 van 10.00 – 20.00 uur

 

Beurslocatie
Evenementenhal Gorinchem ‘Next Level’
Franklinweg 2
4207 HZ Gorinchem

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws met de nieuwsbrief