Soprema is aanwezig op de beurs Daken & Zaken 2021

Ontmoet de mammoet in Gorinchem!

 

Natuurlijk is Soprema op 11 november 2021 aanwezig bij Daken & Zaken, dé dakenvakbeurs van Nederland. Bij ons vind je namelijk alle materialen en oplossingen die je nodig hebt voor de complete bouwschil onder één dak. Waaronder bitumineuze dakbedekking van Garantgum, kunststof dakbedekking als TPO en vloeibare waterdichting van Alsan. Maak vrijblijvend kennis met onze waterdichtingsoplossingen op onze stand: #169/170.

 

Soprema is een zeldzame speler in de dakenbranche. We zijn fabrikant van onze eigen hoogwaardige dakbedekking en waterdichtings- en isolatiematerialen, maar ook dé groothandel en distributeur van dak- en bouwmaterialen. In 1908 begonnen we met in warme bitumen gedoopt juteweefsel en door grote investeringen in kennis, kwaliteit en technologie bieden we inmiddels een breed assortiment aan producten voor dakbedekking, waterdichting en isolatie. Inmiddels telt ons bedrijf ruim 8.000 medewerkers, 73 productielocaties, 18 R&D centers, 22 trainingscenters in 8 landen en 15 Soprema Centers door heel Nederland.

Hiermee is Soprema de fabrikant voor het complete pakket met logistiek op maat en altijd dichtbij!

Gratis toegangstickets voor de beurs Daken & zaken

Wilt u de relatiebeurs voor de platte en hellende dakenbranche in Gorinchem komen bezoeken? Schrijf u in tot en met 31 oktober gratis  voor een bezoek. Toegangskaarten na deze datum kosten € 15,- per stuk. We spreken u graag, bezoek onze Soprema stand 169/170.

inschrijven voor gratis toegangsticket

Beursgegevens

 

Beursdag

Donderdag 11 november 2021 van 10.00 – 20.00 uur

 

Beurslocatie
Evenementenhal Gorinchem ‘Next Level’
Franklinweg 2
4207 HZ Gorinchem

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws met de nieuwsbrief

Recente blog berichten

 • Vacatures
  Logistiek commercieel medewerker locatie Rijswijk

  Jouw werkzaamheden als logisitiek commercieel medewerker:

  Als logistiek commercieel medewerker verkoop je ons volledige assortiment dak- en bouwmaterialen aan onze vaste (afhaal)klanten. Je verzorgt het logistieke proces op de vestiging in Rijswijk, helpt klanten materialen in te laden en lost met behulp van de heftruck vrachtwagens. Binnengekomen materialen worden door jou administratief verwerkt en opgeruimd. Je controleert voorraden. Je ondersteunt eveneens de vestigingsleider en commerciële binnendienst. Tot slot is ons teamgevoel erg sterk, hierdoor kan het zijn dat je soms ook op een van onze andere vestigingen invalt om collega’s uit de brand te helpen.

  Wie zoeken wij?

  • een hulpvaardige, klantgerichte collega;
  • iemand die houdt van aanpakken;
  • je durft de telefoon aan te pakken en je vindt het leuk om met klanten om te gaan;
  • jij herkent (verkoop)signalen, bent alert op kansen bij de klant en speelt hier op in;
  Lees meer
 • Vacatures
  E-commerce specialist
  Lees meer
 • Blogs
  Schuin dak? Alle mogelijkheden onder één dak
  Lees meer