FLAG Copper & Silver art: laat creativiteit en kwaliteit samenvloeien

Een traditioneel metalen dak is en blijft een bijzondere verschijning in de dakenwereld. Dankzij een unieke productiemethode, waarbij zeer fijne metalen deeltjes aan het synthetisch membraan worden toegevoegd, is SOPREMA in staat om een dakbaan te produceren met een koper of aluminium look.

 

Techniek meets comfort

Met de COPPER & SILVER ART producten van SOPREMA wordt een perfecte waterdichting gerealiseerd. De synthetische membranen (geproduceerd bij dochteronderneming FLAG in Italië) zijn zeer flexibel, duurzaam en beschikken over sterke technische eigenschappen. Bovendien gebeurt de plaatsing zeer veilig, zonder gebruik van open vuur. Door gebruik te maken van een synthetische basis heeft een metalen dak nu ook een akoestisch voordeel. Zware regen en hagel zijn nauwelijks hoorbaar.

 

flagon dak

 

Alle materialen in één kleur voor één geheel

COPPER & SILVER ART membranen zijn uitermate geschikt voor alle dakvormen, dakhellingen en ondergronden in een gelijmde of mechanisch bevestigde toepassing. Door gebruik te maken van decoratieve profielen, in dezelfde kleur als de dakbaan (zilver of koper), zijn de verbindingsnaden voortaan onzichtbaar. Een dak afgewerkt met COPPER of SILVER art membranen verzekert een perfecte waterdichting met een unieke esthetische look.