Van dinsdag 14 t/m donderdag 16 maart 2023 neemt Vlutters Tools & Safety deel aan Solar Solutions International: de grootste vakbeurs voor zonne-energie in Noordwest-Europa. Bezoek ons op de beurs op standnummer H19.1!

Veilig en efficiënt werken naar, op en van het dak

Het werken op een dak gaat gepaard met risico’s. Voor iedere bouwprofessional die zijn veiligheid wilt waarborgen, zijn persoonlijke beschermingsmiddelen en het juiste materieel onmisbaar. Met meer dan 100 jaar ervaring zijn wij dé specialist voor veilig en efficiënt werken naar, op en van het dak. Vlutters voorziet u van professioneel advies, goede onderhoudsservice van uw materieel en maatwerk bij veiligheidsprojecten.

De grootste vakbeurs voor zonne-energie in Noordwest-Europa

Solar Solutions International is de grootste vakbeurs voor zonne-energie in Noordwest-Europa. In de razendsnel veranderende solar-sector is het belangrijk toekomstbestendig te blijven. Met meer dan 500 innovaties en 100 praktische seminars over de nieuwste ontwikkelingen rondom energieopslag, slimme producten, en een steeds breder aanbod aan zonnepanelen biedt Solar Solutions International alles wat nodig is om mee te gaan in deze extreem dynamische markt.

Twee beurzen, één locatie

Gelijktijdig met Solar Solutions International vindt Duurzaam Verwarmd plaats, de nationale vakbeurs voor duurzame klimaattechnieken. Zo kunt u zich in een klap laten informeren over zowel duurzame energieopwekking als verwarming.

 

Komt u bij ons langs op stand H19.1?

Openingstijden:

Dinsdag 14 maart: 10:00 – 17:00
Woensdag 15 maart: 10:00 – 17:00
Donderdag 16 maart: 10:00 – 17:00

Locatie:

Expo Greater Amsterdam, Stelling 1, 2141 SB, Vijfhuizen

Meer informatie:

www.solarsolutions.nl