Bezoek Soprema Nederland op de BouwBeurs 2023 in Utrecht

Soprema Nederland staat op 6 t/m 10 februari op dé BouwBeurs van Nederland, waar we vertellen over onze visie en waar we laten zien wat onze route is naar de circulaire toekomst– en hoe we elkaar daar het beste bij kunnen helpen. Samen bouwen aan de toekomst is dan ook het motto van de BouwBeurs 2023. Benieuwd wat Soprema Nederland voor jou kan betekenen? Je leest hier alles over de inhoud en het programma van Soprema tijdens de BouwBeurs 2023 in Utrecht. Als klant van Soprema kan je gratis ticket(s) bestellen via deze link.

BouwBeurs 2023 Utrecht

Van 6 t/m 10 februari verandert de vloer van de Jaarbeurs in de spannendste bouwplaats van Nederland. Welkom bij de BouwBeurs 2023! Bouwprofessionals komen naar Utrecht om te zien, horen, beleven en te vertellen wat er nodig is om toekomstbestendig te worden en te blijven. Het bijeenbrengen van de modernste technieken, nieuwste materialen en slimme toepassingen toont dat de digitale en circulaire transformatie in de bouw sneller gaat dan ooit! Het bewijs dat duurzaam samenwerken in de keten extra belangrijk wordt: experts hebben experts nodig om vandaag succesvol te bouwen aan morgen.

Soprema: de snelste weg naar een circulaire toekomst

Als expert in waterdichting en isolatie en bekende specialist in de gehele bouwschil is Soprema Nederland uiteraard ook aanwezig op dit bijzondere evenement. Soprema laat hier graag haar visie zien op de snelste weg naar circulariteit. Ook Soprema is namelijk al jarenlang druk bezig met het verduurzamen van producten. Zo hebben we op de stand voor zowel bitumen als isolatie een aantal traditionele producten met de bijbehorende CO₂-footprint tentoongesteld en daarbij een aantal innovatieve producten die zorgen voor een lagere CO₂-footprint.

Daarnaast heeft Soprema haar stand omgebouwd tot metrostation met een divers aantal stations. Aan de hand van een metrosysteem (bij ons genoemd Sop(sub)way) leggen we de verschillende dakensystemen uit. Zo heeft elk dakensysteem – oftewel eindstation – een andere kleur en andere opbouw. Op de stand presenteren we vier eindstations: vier uitgelichte daksystemen voor gele, rode, blauwe en groene daken. Er zijn er echter nog veel meer.

De inhoud en het programma van Soprema Nederland tijdens de BouwBeurs 2023

Naast de vier uitgelichte dakensystemen is er op onze stand onder

andere ook aandacht voor:

Onze dagelijkse Soprema Koffiesessie start om 10.00 uur. Tijdens deze sessie besteden we aandacht aan:

Maandag:

Dinsdag:

Woensdag:

Donderdag:

Vrijdag:

Brandveilig werken

Gebruiksdaken; de kleurenkaart

All-in projectgarantie gebruiksdaken

Wat doet Soprema om haar CO₂-footprint te verlagen?

EPS/XPS en natuurlijke isolatie

Enerverende afsluiting BouwBeurs bij Soprema

Je vindt ons niet alleen binnen terug, maar kun je ons ook bezoeken op het buitenterrein. Hier staat onze EPS-/XPS-vrachtwagen die EPS-snijafval ophaalt, compact maakt en vervoert naar onze XPS-fabriek in Tongeren, waar het vervolgens tot onze unieke en uiterst duurzame XPS verwerkt wordt. Je krijgt van ons een verzamelzak voor je eigen EPS-afval, zodat ook jij duurzaam aan de slag kunt!

Vrijdagmiddag wordt de BouwBeurs bij Soprema Nederland afgesloten met de finale van de Soprema Grand Prix. Maar liefst 17 finalisten hebben in de periode van november tot 6 februari de snelste tijden gereden en op 10 februari racen zij tegen elkaar om de allersnelste tijd neer te zetten. En er is nog een finaleplek te bemachtigen! Iedere bezoeker van de BouwBeurs kan zich van 6 t/m 9 februari nog kwalificeren voor deze spannende finale. De nummer één gaat naar huis met twee tickets voor de Formule 1 Grand Prix in Zandvoort. Voor de nummers twee tot en met vijf is er een karttegoed ter waarde van € 499,- dat vrij te besteden is op een kartbaan naar keuze.

Samenwerking Soprema met Vlutters Tools & Safety

Zoals veel van onze klanten al weten, is Vlutters Tools & Safety een dochteronderneming van Soprema Nederland. En om nog meer waardevolle kennis te kunnen verspreiden, zijn ook de specialisten van Vlutters Tools & Safety bij onze stand te vinden tijdens de BouwBeurs. Vlutters Tools & Safety is dé specialist voor veilig en efficiënt werken naar, op en van het dak.

Het werken op een dak gaat gepaard met risico’s. Voor iedere bouwprofessional die zijn veiligheid wil waarborgen, zijn persoonlijke beschermingsmiddelen en het juiste materieel onmisbaar. Met meer dan 100 jaar ervaring weet Vlutters Tools & Safety waar ze het over hebben. Deze kennis delen ze graag op de BouwBeurs in onze stand, waar ze onder andere hun valbeveiligingssysteem Soprasafe uitlichten. Ook staan ze buiten met een van de kranen uit het wagenpark van Vlutters en kun je als bezoeker de hoogte in om over het terrein heen te kijken. Een ware must voor het oog!

Bezoek Soprema en Vlutters op de BouwBeurs in Utrecht

Wil jij ook gezellig bij ons langskomen op de BouwBeurs in Utrecht? Nodig je collega’s uit en doe samen inspiratie op voor een circulaire toekomst. Je vindt ons op het buitenterrein of binnen in hal 11 op stand B060. De koffie staat klaar!