Multibar alu 1,50 x 50 m dampdichte folie

Sku
00134939
Multibar Alu is een meerlaagse dampdichte folie. Het is voorzien van gecoat aluminium en geschikt voor geïsoleerde gebouwen die behoren tot klimaatklassen 2 en 3. Daarnaast is Multibar alu bijzonder geschikt als dampdichte folie in gebouwen met klimaatklasse 4. Deze folie is met een wapeningsnet versterkt om scheuren te voorkomen.
Een dampremmende of dampdichte baan is essentieel bij het vermijden van condensatie in de constructie. De dampremmer kan ook worden toegepast als uw dak tijdelijk waterdicht hoort te zijn. Multibar Alu is een meerlaagse dampdichte folie. Het is voorzien van gecoat aluminium en geschikt voor geïsoleerde gebouwen die behoren tot klimaatklassen 2 en 3. Daarnaast is Multibar alu bijzonder geschikt als dampdichte folie in gebouwen met klimaatklasse 4. Deze folie is met een wapeningsnet versterkt om scheuren te voorkomen.
Meer informatie
EAN 8713645118925
Aanvullende verpakkingsinformatie 75 m2 / rol - 50 rol / pal
Merk Ubbink
Soort Onderlagen & Dampremmers
Toepassing Dampremmer
Afwerking bovenzijde Zuivere aluminium
Kleur Overig
Artikelcode fabrikant F060056
Lengte 50 m
Omschrijving Artikel Multibar Alu is een meerlaagse dampdichte folie. Het is voorzien van gecoat aluminium en geschikt voor geïsoleerde gebouwen die behoren tot klimaatklassen 2 en 3. Daarnaast is Multibar alu bijzonder geschikt als dampdichte folie in gebouwen met klimaatklasse 4. Deze folie is met een wapeningsnet versterkt om scheuren te voorkomen.
Worteldoorgroeibestendig Nee