Zekerheid in veiligheid? Werk KOMO safety!

De recordhoogte aan ongelukken binnen onze branche, maakt het belang van veilig werken elke dag urgenter. Met het KOMO-safety keurmerk slaan leveranciers de handen ineen om veiligheid naar een hoger niveau te tillen. Bewustwording, preventie en richtlijnen zijn onvermijdelijk om valgevaar te voorkomen.

 

KOMO-certificaat geeft veiligheid

U vindt het SOPREMA center Arnhem aan de Stieltjesweg 25. Bent u op zoek naar een groothandel in dakmaterialen in deze omgeving? Kom dan langs op deze vestiging. Uw dak- en bouwmaterialen kunt u ook bestellen via de webshop!

 

"Grote opdrachtgevers willen alleen maar valbeveiliging volgens KOMO. Bedrijven die het niet hebben, vallen buiten de boot. Een dakdekker die KOMO gecertificeerd is, heeft onderscheidend vermogen."

 

Commercieel voordeel door keurmerk

De zekerheid van een KOMO-safety certificering geeft u voordeel als dakdekker en als opdrachtgever. Samen geef je invulling aan je zorgplicht. Als dakdekker geeft het u commerciële meerwaarde en kunt u zich onderscheiden van concullega’s die dit niet doen.

 

"Met een KOMO-safety certificering creëer je zekerheid naar je opdrachtgever toe en voorkom je valgevaar. Hiermee geef je samen invulling aan je zorgplicht."

 

Certificering op drie onderdelen

Vlutters Tools & Safety, partner van Soprema, is gecertificeerd op alle drie de onderdelen op het gebied van veiligheid: ontwerpen, aanbrengen en inspecteren/onderhouden van voorzieningen om valgevaar te minimaliseren. Na twee jaar voorbereiding is eind 2017 het Safety-keurmerk geïntroduceerd. Sindsdien kunnen bedrijven zich laten certificeren op alle drie de gebieden.

 

"Vlutters Tools & Safety is het enige bedrijf in Nederland dat is gecertificeerd op alle drie de onderdelen op het gebied van veiligheid en valgevaar voorkomen."

 

Cursus veiligheidsspecialist volgen?

Ook uw certificaten behalen of u laten informeren over de laatste producten en ontwikkelingen rondom valbeveiliging? Soprema verzorgt in samenwerking met Vlutters Tools & Safety diverse opleidingen op het gebied van valpreventie en valgevaar. Laat u informeren op een van onze 15 vestigingen en meld u direct aan. Bekijk onze veiligheidscurssusen hier.

← Vorige Volgende →