Topservice: laat uw bestelling op het dak bezorgen

SOPREMA is een nieuwe logistieke dienst gestart: Topservice. Daarmee kunt u de bij ons bestelde dakmaterialen per kraan laten leveren op het dak. En dat voor een vast bedrag per bestelling en met landelijke dekking. Het maakt dus niet uit waar u werkt, SOPREMA laat de materialen tot op uw werkplek bezorgen. Dat scheelt sjouwen!

 

Bezorging in heel Nederland

Vaak kost het veel tijd en moeite om de benodigde materialen op het dak te krijgen. Sommige dakdekkers regelen dit zelf. Som regelt de hoofdaannemer het, maar vaak ook niet. In het noorden van Nederland had SOPREMA daarom al ervaring opgedaan met het per kraan bezorgen van materialen tot op het dak.

Omdat we merken dat hier ook landelijk veel interesse voor is, wordt deze Topservice nu ook landelijk uitgerold. Daarvoor heeft SOPREMA afgelopen maanden gesproken met diverse partners en interne collega’s en de vele mogelijkheden bekeken. Zo zijn een aantal partners gevonden waardoor we de Topservice landelijke dekking kunnen aanbieden. In totaal zijn er nu vijf reguliere en één landelijke partner die meewerken aan Topservice. Daardoor maakt het niet uit waar uw project is; SOPREMA kan uw bestelling bezorgen op elke locatie.

 

topservice soprema

 

Middelgrote en grote projecten

Topservice voorkomt dat dakwerkers zelf hun spullen naar het dak moeten sjouwen. Ook hoeft er geen lift worden geregeld. SOPREMA regelt het allemaal en voor een vast bedrag. Voor de bezorging van zo’n 6 pallets aan materiaal plannen we 1,5 uur in, al staat gemiddeld zo’n hoeveelheid materialen in een half uur op het dak.

Ook voor hellende daken – woningen – is de service perfect. We overbruggen niet alleen de hoogte, maar bereiken ook de moeilijk bereikbare locaties waar de kraan wél bij kan komen en dakdekkers minder goed. Dat kan meters sjouwwerk voorkomen.

Ook gebruikmaken van onze Topservice? Vraag dan het aanvraagformulier Topservice aan en stuur dit uiterlijk 48 uur voor bezorging terug.