Soprema Grand Prix Finale

Vrijdag 10 februari was de finale van de Soprema Grand Prix. Er waren twee groepen coureurs: een met klamme handjes, bevende stemmetjes en knikkende knieën; de ander groep was beheerster.

 

Maar iedereen wilde één ding: winnen! Of toch in ieder geval in de top 5 eindigen. En wat is er hard gestreden en geconcentreerd geracet. Het was tot de laatste ronde spannend, maar Nando Smits heeft zich bewezen als de onbetwiste winnaar. Het was één groot feest, van begin tot aan de champagnedouche!

Soprema Grand Prix top 5

# coureur tijd
1 Nando Smits 1:13.716
2 Matthijs Timan 1:14.546
3 Boy van Harsel 1:14.573
4 Mark de Jong 1:14.638
5 Marthijn Akkerman 1:15.361

VIP Night

Ook de VIP-night was een waar succes te noemen. Onder het genot van een speciaalbiertje, een speciale Soprema mocktail en een bitterbal konden genodigden heerlijk bijpraten.

 

Er kon, wederom, geracet worden en als klap op de vuurpijl was er een geheime loting voor twee tickets voor de Grand Prix Zandvoort. De winnaar was maar wat blij! Het was een onvergetelijke avond voor alle bezoekers.

Vlutters Tools & Safety

Vlutters Tools & Safety stond samen met Soprema Nederland op de BouwBeurs. Hier praatten zij over hun visie op een circulaire toekomst in de bouwsector aan de hand van hun innovatieve producten en systemen.

Van EPS naar XPS

Bij Soprema geloven we heel sterk in maatschappelijk verantwoord ondernemen en de circulaire economie. EPS-afval krijgt een nieuwe bestemming als grondstof. Zo verlengen we de levensduur. We nemen onze verantwoordelijkheid binnen de bouwsector. Daarom promoten we XPS-platen die je tot in het oneindige kan recyclen.

 

Bij de ingang van de Jaarbeurs aan de stationszijde stond onze EPS-vrachtwagen. Met deze vrachtwagen kunnen wij op locatie EPS compacteren en afvoeren naar onze recyclingfaciliteit in Tongeren (BE).

Koffiesessies

De ochtend goed beginnen met een heerlijk kopje koffie, iets lekkers en een koffiesessie: een informatiesessie over verschillende onderwerpen. Brandveilig werken, gebruiksdaken, all-in projectgaranties voor gebruiksdaken, Co2 footprint verlagen en EPS/XPS zijn de revue gepasseerd. Een goed begin van de dag!

Mijn Soprema

Beheer jouw bestellingen met ons eenvoudige en veilige platform voor de bouwprofessional.

 

Met Mijn Soprema kun je alles over jouw bestellingen overzichtelijk bijhouden op één plek. Zoek voor elke bestelling de bijbehorende factuur, de lijst met bestelde producten en de geschatte leverdatum. Zo ontgaat je niets!

 

Belangstellenden konden tijden de BouwBeurs een live demonstratie krijgen van alles wat onze website te bieden heeft.

Vacaturewand

Soprema was niet alleen te vinden in hal 11, maar ook op de BouwBeurs Vacaturewand, waar vraag een aanbod eenvoudig bij elkaar kwamen.

 

Ben jij op zoek naar een nieuwe baan? Wij zijn op zoek naar: