Op zoek naar een betrouwbare partner voor isolatie en dakbedekking? Kies één adres!

SOPREMA biedt waterdichtingsoplossingen én isolatie voor ieder bouwproject. Bij ons kunt u dan ook terecht voor totaaloplossingen die geschikt zijn voor de volledige bouwschil. Daarnaast worden onze materialen ook vaak gebruikt bij renovatie of nieuwbouw van parkeergarages, terrassen, balkon, flatgalerijen, zwembaden, … Van vrijblijvend advies tot materiaal, u vindt alles op één adres bij SOPREMA. In dit artikel vertellen we u waarom dat een voordeel is voor al uw bouwprojecten.

 

Isolatie en dakbedekking voor elk bouwproject

We beperken ons niet tot één productcategorie, maar bieden zowel dakbedekking als isolatie en alles wat daarbij hoort. SOPREMA heeft dus voor elk bouwproject, op kleine én grote schaal, de juiste producten en kennis in huis. Omdat ons aanbod zo uitgebreid is, kunnen we gegarandeerd aan uw eisen voldoen. Uw vraag staat voorop. Daarom stemmen we onze service altijd af op uw wensen. Heeft u bijvoorbeeld een voorkeur voor PUR-isolatie, dan is SOPRATHERM ALU zeker wat voor u. Bent u op zoek naar een unieke afwerking voor uw terras of balkon, dan creëert u met de vloeibare waterdichting van ALSAN het gewenste effect. Dit materiaal kunt u zelfs gebruiken bij de restauratie van erfgoed en monumenten.

 

Bespaar tijd

Met één leverancier verliest u voortaan geen tijd meer aan de zoektocht naar de juiste materialen. Bovendien weet u ook zeker dat de producten die wij u voorstellen bij elkaar passen en perfect te combineren zijn. Daarnaast loopt u geen risico dat de leveringstermijnen van verschillende leveranciers niet op elkaar zijn afgestemd.

 

one stop shop soprema

 

Totaalservice mét topservice

Bij SOPREMA beperken we ons niet tot het leveren van producten, want we leveren daarbij ook een topservice. U kunt bij ons terecht voor het opmaken van een gedetailleerd bestek, een vrijblijvende dakinspectie of een dakdekkerscursus in ons trainingcenter in IJlst, Wijchen of Grobbendonk.

 

Wilt u ook genieten van de gemoedsrust die een one stop shop biedt? Neem dan snel contact met ons op.