Bij Soprema Nederland hebben we de laatse tijd hard gewerkt aan onze webshop. Meer features en nog meer gebruikersgemak: dat is waar de vernieuwde webshop van Soprema Nederland voor staat. Benieuwd hoe jij meer voordeel kunt halen uit onze website? Je leest hier alle ins en outs over de webshop van Soprema Nederland. 

De webshop van Soprema: groot gebruikersgemak voor iedere dakdekker

Als dakdekker werk je voornamelijk buiten de deur. Wanneer je ‘s avonds thuiskomt, zijn administratieve zaken wel het laatste waar je zin in hebt. Met de vernieuwde webshop van Soprema Nederland is uren zoeken op het internet verleden tijd: door onze vele nieuwe features heb jij al je benodigde producten namelijk binnen een handomdraai besteld. Moet jij vaak nog aan het werk als je thuiskomt? Dat is met de vernieuwde webshop van Soprema Nederland verleden tijd!

 

Eenvoudig bestellingen plaatsen in de vernieuwde webshop van Soprema

Als klant van Soprema kan je eenvoudig bestellingen plaatsen in de webshop – het gros van onze voorraadartikelen zijn hier 24/7 te vinden. De online producten van Soprema zijn voorzien van professioneel beeldmateriaal waardoor ze gemakkelijk te herkennen zijn, en dankzij de handige verbeterde zoekfilters heb je jouw benodigde producten ook nog eens zo gevonden! Bekijk bijvoorbeeld ons aanbod bitumen of kunststof dakbedekking.

Ontdek alle voordelen van onze vernieuwde webshop

24/7 inzage in je volledige orderhistorie (ook van bestellingen die niet via de webshop zijn gedaan!) en facturen is nog maar het begin van onze verbeterde webshop. Zo kun je op de vernieuwde webshop van Soprema Nederland namelijk ook:

 

  • -  24/7 Online offertes bekijken en bestellen.

  • -  24/7 Online een bestelling plaatsen. Voor levering op locatie of afhalen bij een Soprema Center naar keuze. 

  • -  24/7 Persoonlijke prijzen inzien. Jouw persoonlijke prijs per artikel altijd inzichtelijk!

  • -  24/7 Je benodigde productdocumentatie downloaden: Technische Fiches, KOMO-certificaten, brochures, etc. zijn bij elk artikel te downloaden

Meer voordelen met Mijn Soprema

Je webshop account is ook direct je eigen Mijn Soprema-account. Met Mijn Soprema profiteer je van nóg meer voordelen:

 

  • - Mogelijkheid om bestellijst(en) met favoriete producten aan te maken

  • - Leveradressen aanmaken en beheren

  • - 24/7 inzage van volledige order- en factuurhistorie

  • - Mogelijkheid om berichten te sturen aan je accountmanager

 

Benieuwd naar het vernieuwde platform van Soprema en wil je gelijk aan de slag? Log dan direct in!

Heb je nog geen account vraag deze dan aan via je Soprema sales manager of via de website.

 

 

Met de nieuwe features is onze webshop gebruiksvriendelijker dan ooit tevoren. Bij Soprema Nederland zijn we heel blij met het resultaat. Om de herlancering van onze webshop te vieren hebben we daarom een leuke actie voor onze klanten bedacht: met een Mijn Soprema-account betaal je tot 31 december 2022 géén transportkosten over je online bestelling. Hoe tof is dat?

Benieuwd hoe het nieuwe platform van Mijn Soprema eruitziet? Ontdek het gemak van de vernieuwde webshop en de voordelen van een eigen account.

Nog geen klant bij Soprema?

Ben jij nog geen klant bij Soprema Nederland maar wil je dit wel graag? Je kunt je eenvoudig online registreren als klant. Binnen 5 werkdagen word je aanvraag beoordeeld en bij goedkeuring ontvang je per e-mail de inloggegevens voor je Mijn Soprema-account. Profiteer deze week nog van alle voordelen en meld je snel aan! Meer weten? Schroom dan niet contact met ons op te nemen. Wij helpen je graag.