Een perfect waterdicht zwembad met stijl? Kies de beste PVC-oplossing

Bent u als zwembadplaatser op zoek naar een perfect waterdicht en prachtig ogend alternatief voor tegels of mozaïek? Dan bent u bij SOPREMA aan het juiste adres! Maak kennis met: zwembadbekleding van PVC waarmee u écht alle kanten op kunt. Met Flagpool bent u verzekerd van een perfect waterdicht zwembad. Bovendien geeft u dankzij de verschillende afwerkingsmogelijkheden uw zwembaden altijd de look die volledig aansluit bij de stijl die uw klanten voor ogen hebben.

 

Waterdichting van PVC: een goed idee!

Flagpool van SOPREMA is speciaal ontwikkeld om zwembaden perfect waterdicht te maken. Flagpool is een membraan van soepel PVC gewapend met polyester. Bijzonder handig is dat één laag al meteen waterdicht is.

 

Aan de waterdichting van uw zwembaden stelt u natuurlijk hoge eisen. Zeker buitenzwembaden moeten tegen een stootje kunnen en bestand zijn tegen wisselende weersomstandigheden. Kiest u voor Flagpool voor de constructie van uw zwembaden, dan bent u altijd zeker. Ze zijn dan namelijk beschermd tegen:

 

  • UV-stralen
  • warmte of temperatuurschommelingen
  • micro-organismen
  • waterbehandelingsproducten

 

Bovendien heeft Flagpool een prima ponsweerstand. Ook voldoet het PVC-membraan aan de norm voor ingegraven zwembaden bedekt met kunststof (EN 15836). U hoeft zich dus werkelijk nergens zorgen om te maken!

waterdicht zwembad plaatsen

Personaliseer uw zwembad met Flagpool

De kwaliteit van uw zwembaddichting is dus gegarandeerd, maar uiteraard wil het oog ook wat. Flagpool maakt het mogelijk om uw zwembaden volledig naar wens te ontwerpen. Zo kunt u dankzij dit flexibele product alle mogelijke vormen voor uw zwembaden kiezen, van strak geometrisch tot organisch of een combinatie van beide.

 

Maar daar stopt het niet: u kunt zelf de uitstraling van uw zwembad bepalen. Er zijn namelijk drie verschillende afwerkingsmogelijkheden:

 

  • FLAGPOOL NG Unicolor: met ruime keuze in egale kleuren.
  • FLAGPOOL NG Glossy Unicolor: met een egale kleur, afgewerkt met een speciale laklaag voor extra bescherming.
  • FLAGPOOL NG Glossy printed: met een speciale bedrukking in mozaïek- of marmereffect, afgewerkt met een speciale laklaag voor extra bescherming.

 

Geïnteresseerd in Flagpool, onze waterdichtingsoplossing voor zwembaden? Neem contact met ons op voor meer informatie.

H2 titel

Ruim 60% van de daken in Nederland is voorzien van een plat dak. Steeds vaker wordt er op een eenvoudig plat dak, een daktuin, dakterras of zwembad aangelegd. De mogelijkheden zijn eindeloos! Niet alleen wordt hiermee de levensduur van de onderliggende dakbedekking aanzienlijk verlengd, ook is deze oplossing een fraaie manier om het groen en uitzicht in drukke binnensteden te bevorderden. Ontdek de vele mogelijkheden en voordelen van een plat dak in dit blog en tover een simpel plat dak om tot een sfeervol dakterras of multifunctionele daktuin.

Voor beide soorten is het van belang dat de ondergrond goed is aangebracht en dat het dak voldoende draagkracht heeft. Intensieve en extensieve daktuinen kennen andere richtlijnen als het gaat om draagkracht. Afhankelijk van de manier van gebruik en welke functie het dak gaat bkleden, moet er goed gecontroleerd en berekend worden of de onderliggende dakconstructie sterk genoeg is.

 

testplaatje

Recente blog berichten