Dakbedekking met FM Approval van FM Global

Dakbedekking voorzien van een FM Approval certificaat, voldoet aan de meest strenge eisen. Ze worden uitvoerig getest op brandveiligheid en windbestendigheid door FM Global. Onze dakbedekking scoorde het beste in alle categorieën!

 

Wat houdt een FM approval in?

Een FM Approval is alleen mogelijk als de dakbedekking is getest en aan de strenge criteria voldoet, zoals opgesteld in de FM Mission Statement van FM Global. Om een FM Approval certificaat te halen wordt de dakbedekking intensief getest op:

  • Brandprestaties binnenshuis
  • Brandprestaties buitenshuis
  • Windprestaties
  • Hagel, corrosie en versnelde verweringsprestaties, waarbij prestaties worden beoordeeld op gematigde hagel en ernstige hagel.
  • Daarnaast worden er nog getest op andere karakteristieken, maar brandveiligheid, stormvastheid en de weerstand tegen hagel zijn de belangrijkste.

 

Waarom kiezen voor FM approved dakbedekking?

 

Prestatietest succesvol doorstaan

Dakbedekking met een FM-certificering heeft diverse prestatietests doorstaan, zodat u zeker kunt zijn van de beste kwaliteit dakbedekking. Daken worden blootgesteld aan een groot aantal bedreigingen. Om schade te voorkomen, kunnen bestekschrijvers kiezen voor een systeem dat een lange levensduur biedt en beter scoort dan de lokale regels voorschrijven.

 

Verschillende ratings

Met een FM-goedkeuring kunt u kiezen voor bepaalde brand- en gevarennorm. Dakbedekking kan bijvoorbeeld een rating van 1-180 A SH hebben. In dit geval is het product succesvol getest op bepaalde brandprestaties binnenshuis en buitenshuis, een bepaalde windkracht (180) en in hevige hagel.

 

Duurzame dakbedekking

Het dak is één van de belangrijkste aspecten van een gebouw. Met de juiste keuze voor dakbedekking voldoet u niet alleen aan de lijst met harde eisen, maar kiest u voor een duurzame dakbedekking die tientallen jaren mee gaat.

 

fm approval dakbedekking

 

Op zoek naar een compleet FM-dakbedekkingsysteem?

Ook voor volledige FM-approved dakbedekkingsystemen hebben we verschillende producten in ons assortiment.  Onze experts helpen u graag met het samenstellen van de meest geschikte systeem. Ook kunt u bij hen terecht voor gedetailleerde specificaties, ontwerpondersteuning en advies op maat.

← Vorige Volgende →