De vloeibare waterdichting van Alsan in elke kleurcombinatie

Een vloeibaar waterdichtingssysteem dat niet alleen een waterdichting is maar ook aansluit op uw bedrijfsidentiteit en omgeving? Het kan met de vloeibare waterdichting van Alsan. Soprema heeft een breed assortiment van vloeibare kunstharsen en toebehoren van Alsan. De finishlagen van deze vloeibare waterdichting kunnen daarbij volledig naar wens aangepast worden in bijna elke kleurcombinatie: waterdicht én een mooi gezicht.

Alsan: de vloeibare waterdichting voor ieder project

De Alsan vloeibare waterdichting is te verkrijgen in eindeloze kleurcombinaties. Het gespecialiseerde Alsan-team van Soprema weet precies welke kleuren met welke instrooimaterialen te  combineren zijn om de perfecte toplaag te krijgen. Want naast een waterdicht systeem wil het oog natuurlijk ook wat. De vloeibare waterdichting van Alsan is ontzettend veelzijdig en wordt bij uiteenlopende projecten ingezet. Zo is zelfs een deel van de Eiffeltoren gerenoveerd met de vloeibare waterdichtingsproducten van Alsan en zijn ook de grachten in Madurodam ingewerkt met vloeibare waterdichting. Dus of u nu een balkon, dak(terras) of parkeerplaats waterdicht wilt hebben: het kan met Alsan.

De kleurcombinaties en instrooimaterialen van Alsan

De twee standaardkleuren van Alsan als eindlaag zijn lichtgrijs en donkergrijs. U kunt echter nagenoeg elke kleur uit de RAL-waaier kiezen en wij maken hem voor u. De eindlaag, toplaag oftewel kleurlaag van uw waterdichting is voor het esthetische beeld het belangrijkste. Sluit deze naadloos aan op de omgeving, past deze bij uw bedrijfsidentiteit? Als architect is soms niets te gek. Maar als specialist en expert in waterdichting en isolatie kijken we bij Soprema eerst naar twee andere belangrijke punten voor de eindafwerking:

  1. Wat is noodzakelijk?
  2. Wat is verplicht?
  3. En uiteindelijk … wat is gewenst? 

Zo moeten balkons en galerijen vaak aan een bepaalde antislipwaarde voldoen en is er een verschil tussen de afwerking van een asfaltlaag voor voetgangersverkeer of de afwerking van een asfaltlaag voor autoverkeer. Op basis van de kennis van ons gespecialiseerde Alsan-team en hun inventarisatie van ieder project wordt bepaald welke instrooilagen nodig zijn, welke korrel (fijn of grof) en wat de kleurenwens van de klant is. Met onze Alsan Decochips kan de gekleurde eindlaag eventueel nog worden ingestrooid.

Alle voordelen van vloeibare waterdichting van Alsan op een rij

Naast de ontelbare kleurcombinaties die gecreëerd kunnen worden met Alsan, zitten er nog veel meer voordelen aan deze vloeibare waterdichting. Zo zijn de waterdichtingsproducten van Alsan: 

 

  • Uiterst flexibel. De vloeibare waterdichting van Alsan scheurt niet, zelfs niet bij extreem lage temperaturen.
  • Volledig waterdicht. De vloeibare waterdichting heeft een volledige hechting aan de ondergrond waardoor er geen indringing van water mogelijk is.
  • Weersbestendig. Alsan is al vanaf 30 minuten na applicatie regenbestendig. De eindafwerking is tevens Uv-bestendig, waardoor veroudering en verkleuring zoveel als mogelijk worden tegengegaan.
  • Duurzaam. Bij het correct gebruik van vloeibare waterdichtingsoplossingen ontstaan duurzame (levensduur 25+ volgens ETA 005), onderhoudsvrije aansluitingen. Daarbij is Alsan oplosmiddelarm.
  • Eenvoudig en snel aan te brengen. Het product kan aangebracht worden bij lage temperaturen (zelfs tot -5 graden Celsius), op bijna alle ondergronden én hardt snel uit, waardoor tijdelijk aan te brengen loopvoorzieningen achterwege kunnen blijven. 

 

Soprema helpt u graag

Heeft u verder nog vragen over de mogelijkheden van onze Alsan-waterdichtingsproducten of bent u op zoek naar advies voor uw bouwproject? Neem dan gerust contact op met een van onze experts. Zij helpen u graag verder. Of lees ons stappenplan om een balkon te renoveren met Alsan.