Advies en begeleiding bij projecten en opbouw daksystemen

Staat u op het punt een nieuw dak te plaatsen? Of is uw gebouw aan renovatie toe? Laat u dan adviseren door één of ons team van specialisten. Wij helpen u graag bij elk nieuwbouw of renovatieproject. Samen zoeken we naar de beste oplossing!

 

Wat wij voor u kunnen betekenen?

Als u meerdere daken op verschillende soorten gebouwen moet laten plaatsen of renoveren zijn er vaak uiteenlopende oplossingen mogelijk.  Wij helpen u met het maken van de juiste keuze en adviseren u in elke fase van een project. Van de keuze van materialen tot het onderhoud achteraf.

 

  1. Het snel en slim opstarten van een project
  2. Geldende certificaten keurmerken en regelgeving
  3. Duurzaam bouwen
  4. Daken isoleren en waterdicht maken
  5. Vloeren wanden en gevels isoleren.

 

Altijd een advies op maat

U kunt van SOPREMA altijd een compleet advies op maat verwachten inclusief bestekteksten productinformatie certificaten en keurmerken. We doen bijvoorbeeld een dakinspectie op een bestaand dak en bieden een uitgewerkt rapport inclusief advies. Eventueel bieden onze experts zelfs training on the job. Met SOPREMA bent u sowieso zeker van een (all-in) dakgarantie op de producten en indien van toepassing op het behorende dakbedekkingssysteem.

advies en begeleiding

Dakdekkerscursussen en opleidingen

Samen met onze afdeling techniek bieden wij theoretische en praktische opleidingen op maat aan. We hebben 3 opleidingscentra in Nederland en verschillende cursussen. Training on the job is ook mogelijk.

 

  • Bitumineuze waterdichting (SOPREMA)
  • Vloeibare waterdichting (ALSAN)
  • Synthetische waterdichting (FLAG)
  • Thermische isolatie (EFYOS)
  • Natuurlijke isolatie (PAVATEX)

 

Adviesrapport op basis van dakinspectie

Ons team heeft ervaring met een breed scala aan projecten. Zo kreeg onder meer TVH wereldwijd marktleider in heftrucks en heftruckonderdelen dankzij ons dakonderzoek met inspectierapport een duidelijk beeld van de staat van hun daken. Zo wist het bedrijf precies welke delen nog gerenoveerd moesten worden.

 

Wilt u zich laten informeren en/of adviseren door onze experts?

Neem contact op via info@soprema.nl of bel naar 0515 - 533 000.

Recente blog berichten