Apax 7 x 1,10 m

Sku
00013335
De slechts 2,8 mm dikke APAX-dakbaan onderscheidt zich door zijn stabiele eigenschappen en de eenvoudige en brandveilige verwerking. Bovendien is APAX − dankzij zijn stabiele inlage − nagenoeg krimpvrij. Dat laatste is belangrijk, want bij dakranden en dakopstanden kunnen dan geen problemen optreden als gevolg van de werking van de dakbaan.
Login voor prijzen
Apax dakbedekking van SOPREMA wordt geproduceerd op basis van POCB. Apax is afgewerkt met een fijne minerale leislag en verkrijgt daardoor een zeer nette uitstraling. De verwerking gebeurd met hete lucht waardoor Apax daksystemen brandveilig zijn aan te brengen.

De slechts 2,8 mm dikke APAX-dakbaan onderscheidt zich door zijn stabiele eigenschappen en de eenvoudige en brandveilige verwerking. Het materiaal is bestand tegen statische en dynamische belastingen. Bovendien is APAX − dankzij zijn stabiele inlage − nagenoeg krimpvrij. Dat laatste is belangrijk, want bij dakranden en dakopstanden kunnen dan geen problemen optreden als gevolg van de werking van de dakbaan.
Meer informatie
EAN 3434550215558
Aanvullende verpakkingsinformatie 7,7 m2 / rol - 36 rol / pal
Merk SOPREMA
Soort Kunststof membranen
Toepassing Toplaag
Materiaal POCB
Afwerking bovenzijde Leislag
Drager inlage Polyester-glascombinatie
Afwerking onderzijde Polyestervlies
Kleur Zwart
Lengte 7 m
Breedte 1.1 m
Omschrijving Artikel De slechts 2,8 mm dikke APAX-dakbaan onderscheidt zich door zijn stabiele eigenschappen en de eenvoudige en brandveilige verwerking. Het materiaal is bestand tegen statische en dynamische belastingen. Bovendien is APAX − dankzij zijn stabiele inlage − nagenoeg krimpvrij. Dat laatste is belangrijk, want bij dakranden en dakopstanden kunnen dan geen problemen optreden als gevolg van de werking van de dakbaan.
Worteldoorgroeibestendig Nee
R-waarde ND

Downloadbare documenten

PRESTATIEVERKLARING (DoP)

APAX

TECHNISCHE FICHES

APAX

PLAATSINGSRICHTLIJNEN

Verwerkingsrichtlijnen Apax

COMMERCIELE DOCUMENTATIE

APAX brochure

MILIEU EN HYGIËNE

APAX DUBOKEUR Certificaat