Zinken bladafscheider 80 mm

Sku
00136722
Een bladafscheider zorgt ervoor dat bijvoorbeeld bladeren niet in de riolering of infiltratiekratten terechtkomt. Ze dienen tevens als overloop. Deze zinken bladafscheider is geschikt voor een HWA buis met een diameter van 80 mm.
Login voor prijzen
Om regenwater probleemloos af te voeren van dakoppervlakken is een goed door- en afvoersysteem onmisbaar. Afvoersystemen van zink zijn sterk en soepel: zij hebben dan ook een lange levensduur. Daarnaast heeft het een mooie uitstraling en voegt het net dat beetje extra toe aan het door- en afvoersysteem. Om goed aan te sluiten bij de diverse toepassingen is er een passend assortiment met toebehoren. Een bladafscheider zorgt ervoor dat bijvoorbeeld bladeren niet in de riolering of infiltratiekratten terechtkomt. Ze dienen tevens als overloop. Deze zinken bladafscheider is geschikt voor een HWA buis met een diameter van 80 mm.
Meer informatie
R-waarde ND
EAN 3434550838122
Aanvullende verpakkingsinformatie 12 st / doos
Merk Rheinzink
Soort Dakafvoer
Toepassing Bladvanger
Materiaal Zink
Kleur Walsblank
Diameter 80 mm
Lengte 360 mm
Dikte-hoogte 0.8 mm
Omschrijving Artikel Een bladafscheider zorgt ervoor dat bijvoorbeeld bladeren niet in de riolering of infiltratiekratten terechtkomt. Ze dienen tevens als overloop. Deze zinken bladafscheider is geschikt voor een HWA buis met een diameter van 80 mm.