Verstelbare Tegeldrager NM5 met draaibare kop 150 - 270 mm

Sku
00127309
Deze verstelbare tegeldrager met draaibare kop van type NM is verstelbaar in de hoogte van 150 mm tot 270 mm. De tegeldrager is vervaardigd uit hoogwaardige materialen waardoor het begaanbaar is tot 2000 kg gewicht. Het is geschikt voor alle soorten daktegels en universeel toepasbaar door eenvoudig verwijderbare spreidingsnokken. Bij gebruik van de stelsleutel zijn de tegels na plaatsing nog verstelbaar.
Login voor prijzen
Dankzij het gebruik van tegeldragers op platte daken kunnen vloeren eenvoudig worden gelegd en opgehoogd. Oneffenheden in het dakoppervlak worden zonder meer weggewerkt. Om het u makkelijk te maken kunnen de tegeldragers rechtstreeks op de dakbedekking aangebracht worden. Deze verstelbare tegeldrager met draaibare kop van type NM is verstelbaar in de hoogte van 150 mm tot 270 mm. De tegeldrager is vervaardigd uit hoogwaardige materialen waardoor het begaanbaar is tot 2000 kg gewicht. Het is geschikt voor alle soorten daktegels en universeel toepasbaar door eenvoudig verwijderbare spreidingsnokken. Bij gebruik van de stelsleutel zijn de tegels na plaatsing nog verstelbaar.
Meer informatie
EAN 3434550832175
Aanvullende verpakkingsinformatie 20 st / doos - 21 doos / pal
Merk Eterno
Soort Dakbestrating
Toepassing Tegeldrager
Kleur Zwart
Omschrijving Artikel Deze verstelbare tegeldrager met draaibare kop van type NM is verstelbaar in de hoogte van 150 mm tot 270 mm. De tegeldrager is vervaardigd uit hoogwaardige materialen waardoor het begaanbaar is tot 2000 kg gewicht. Het is geschikt voor alle soorten daktegels en universeel toepasbaar door eenvoudig verwijderbare spreidingsnokken. Bij gebruik van de stelsleutel zijn de tegels na plaatsing nog verstelbaar.
Worteldoorgroeibestendig Nee