VELUX verduisterend dubbel plisségordijn FSK 120 x 120 1047

Sku
00144686
Met dit verduisterend dubbel plisségordijn wordt het daglicht gedimd. Het werkt op zonne-energie en zorgt voor een verbeterde isolatie. Het plisségordijn past perfect op de VELUX lichtkoepels en is eenvoudig te installeren. Het kan bediend worden met de bijbehorende afstandsbediening.
Login voor prijzen
VELUX tuimelvensters en bijbehorende artikelen zijn gemakkelijk te monteren en zeer eenvoudig in gebruik, zelfs wanneer er meubels onder het tuimelvenster staan. Zij zorgen voor meer daglicht en ventilatie en zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen: zo is er voor elke wens een passend venster. Met dit verduisterend dubbel plisségordijn wordt het daglicht gedimd. Het werkt op zonne-energie en zorgt voor een verbeterde isolatie. Het plisségordijn past perfect op de VELUX lichtkoepels en is eenvoudig te installeren. Het kan bediend worden met de bijbehorende afstandsbediening.
Meer informatie
R-waarde ND
EAN 5702328081109
Merk Velux
Soort Tuimelvenster
Toepassing Accessoire
Materiaal Overig
Kleur Zwart
Omschrijving Artikel Met dit verduisterend dubbel plisségordijn wordt het daglicht gedimd. Het werkt op zonne-energie en zorgt voor een verbeterde isolatie. Het plisségordijn past perfect op de VELUX lichtkoepels en is eenvoudig te installeren. Het kan bediend worden met de bijbehorende afstandsbediening.