Ubbink PE Dakraam Sneldek - 4 pans (SND 1)

Sku
00135259
Het PE-dakraam Sneldek kan gebruikt worden bij dakhellingen van 25 tot 75 graden. Het beschikt over een multiplex binnenbak en een combi-uitzetter. Het raam is in te stellen op volledig open, vergrendeld en ventilerend. Het dakraam biedt ook toegang tot het dak. Het PE-dakraam Sneldek is 4-pans en heeft een afmeting van 380 x 440 mm.
Een dakraam is altijd een goede aankoop: het zorgt voor meer licht en frisse lucht in huis. Groot of klein, om toegang tot het dak te verlenen of enkel ter ventilatie; voor elk schuin dak is er een passend dakraam beschikbaar. Het PE-dakraam Sneldek kan gebruikt worden bij dakhellingen van 25 tot 75 graden. Het beschikt over een multiplex binnenbak en een combi-uitzetter. Het raam is in te stellen op volledig open, vergrendeld en ventilerend. Het dakraam biedt ook toegang tot het dak. Het PE-dakraam Sneldek is 4-pans en heeft een afmeting van 380 x 440 mm.
Meer informatie
EAN 8711465000284
Aanvullende verpakkingsinformatie 1 st / doos - 8 st / pal
Merk Ubbink
Soort Dakraam
Toepassing PE
Materiaal venster Kunststof
Kleur Helder
Type beglazing Enkelwandig
Omschrijving Artikel Het PE-dakraam Sneldek kan gebruikt worden bij dakhellingen van 25 tot 75 graden. Het beschikt over een multiplex binnenbak en een combi-uitzetter. Het raam is in te stellen op volledig open, vergrendeld en ventilerend. Het dakraam biedt ook toegang tot het dak. Het PE-dakraam Sneldek is 4-pans en heeft een afmeting van 380 x 440 mm.