Tixophalte koker 310 ml

Sku
00134844
Shell Tixophalte is een waterdicht afdichtingsmiddel. Het heeft een basis van rubber-bitumen. Dankzij het waterverdringend vermogen van Shell Tixophalte is het ook te gebruiken op vochtige ondergronden. Het is moeilijk ontvlambaar en is ook te gebruiken ter verlijming. Shell Tixiphalte wordt geleverd in een koker van 310 ml.
Login voor prijzen
Het verlijmen van dakbedekking of een goede hechting creëren met de ondergrond is geen enkel probleem met ons assortiment aan primers, lijmen en kitten. De verscheidenheid aan keuzes maakt dat er altijd een perfecte aansluiting gerealiseerd kan worden. Shell Tixophalte is een waterdicht afdichtingsmiddel. Het heeft een basis van rubber-bitumen. Dankzij het waterverdringend vermogen van Shell Tixophalte is het ook te gebruiken op vochtige ondergronden. Het is moeilijk ontvlambaar en is ook te gebruiken ter verlijming. Shell Tixiphalte wordt geleverd in een koker van 310 ml.
Meer informatie
R-waarde ND
EAN 3434550836760
Aanvullende verpakkingsinformatie 12 tube / doos - 1440 tube / pal
Merk Overig
Soort Vloeibare afdichting
Toepassing Afdichting
Materiaal Vloeibare producten
Kleur Zwart
Omschrijving Artikel Shell Tixophalte is een waterdicht afdichtingsmiddel. Het heeft een basis van rubber-bitumen. Dankzij het waterverdringend vermogen van Shell Tixophalte is het ook te gebruiken op vochtige ondergronden. Het is moeilijk ontvlambaar en is ook te gebruiken ter verlijming. Shell Tixiphalte wordt geleverd in een koker van 310 ml.