Soprema Center Arnhem

Aangepaste openingstijden: vrijdag 28 juli zijn wij geopend van 07:00 - 15:30

Groothandel dakbedekking en bouwmaterialen Arnhem

Op zoek naar een leverancier van dakmaterialen in omgeving Arnhem? Kom langs bij Soprema Center Arnhem aan de Stieltjesweg 25 (voorheen Kelders dakmaterialen / Royal dak & bouw). Bij Soprema Center Arnhem zijn snelle en betrouwbare leveringen vanzelfsprekend. Zo heeft u de juiste producten op het juiste moment op de juiste plek staan en kunt u beginnen met uw werk wanneer ú dat wilt.

 

 

Dakmaterialen leverancier

Waarvoor kunt u bij ons terecht?

 

 

 

  • Met spoed materiaal nodig? Wij hebben een groot aantal producten op voorraad.
  • Grote projecten? Leveren op locatie doen wij iedere dag binnen 24 uur.
  • Zink maatwerk is de volgende dag al leverbaar (indien voor 12.00 uur is besteld).
  • Projectvragen of technische vragen; vraag ons om advies.
  • Biedt uw opdrachtgever product- en projectgaranties aan.
soprema center arnhem

 

Hightech zinkstraat Arnhem

Soprema Center in Arnhem is uitgerust met een hightech zinkstraat waar gecertificeerde medewerkers u helpen door zinkprofielen tot 4 meter lengte te zetten. Van maatwerk bakgoot, deklijst, kilgoot tot kraallijsten: alles is mogelijk als maatwerk. Landelijk geldt: vandaag voor 12.00 uur besteld, betekent morgen geleverd. En lokale dakdekkers en installateurs kunnen rekenen op directe levering. Daarmee voorziet SOPREMA in een grote behoefte, want veel dakdekkers kunnen alleen korte stukken zinkprofiel tot één meter binnen hun eigen bedrijf zetten. Langere stukken zijn goed in te plannen en worden tevoren besteld, maar onvoorziene stukken tussen één en vier meter zijn lastiger, want die zijn vaak onvoorzien en kunnen vertraging opleveren. Al dit directe zetwerk gebeurt op basis van een speciaal door de klant geaccordeerde maatwerktekening.

Contactgegevens en openingstijden

Stieltjesweg 25

6827 BV Arnhem

026 - 388 20 40

arnhem@soprema.nl

maandag tot en met vrijdag: 7:00 - 17:00 uur

“De dakdekkers zijn de eerste ogen. Die moeten constateren dat er überhaupt een probleem is voordat wij over een oplossing kunnen nadenken. Dat is het grote verschil tussen de ‘piraten’ die je er tegenwoordig tussen hebt, en de wat gerenommeerdere, oudere dakdekkersbedrijven.”

- Marc Janssen - Vestigingsleider Soprema Center Arnhem

 

Op de koffie bij Soprema Center Arnhem

We starten de dag met een interview met Marc Janssen, vestigingsleider in Arnhem. Sinds 2016 is hij werkzaam bij Soprema. Vooral het omgaan met klanten bevalt hem wel. Met hem aan tafel zit Harry Brock, al meer dan 20 jaar klant bij Soprema. "Ik werk al 45 jaar op het dak".