Sopraflor substraat extensief zak 20 l

Sku
00148099
Sopraflor substraat bestaat uit minerale en organische bestanddelen voor een goed functionerend ecosysteem. Het wordt geleverd in een zak van 20 liter.
Login voor prijzen
Een systeem met dakbegroeiing biedt veel voordelen: zo creëert het groene dak een ecologisch leefgebied, de vegetatielaag haalt diverse schadelijke stoffen uit de lucht en verlengt een groendaksysteem de levensduur van uw dakbedekking. Een groendaksysteem is eenvoudig toe te passen op platte en schuine daken. Om goed aan te sluiten bij de diverse toepassingen is er een passend assortiment met toebehoren. Royal GRS substraat bestaat uit minerale en organische bestanddelen voor een goed functionerend ecosysteem voor groendaken.
Meer informatie
EAN 3434550843577
Aanvullende verpakkingsinformatie 20 liter / zak - 54 zak / pal
Merk Royal
Soort Groendak
Toepassing Zand
Kleur Overig
Omschrijving Artikel Het Royal Green Roof System (GRS) staat bekend om zijn eenvoudige en snelle verwerking. Royal GRS bestaat uit drie onderdelen: een drainagemat, substraat en een voorgecultiveerde sedummat. Royal GRS substraat bestaat uit minerale en organische bestanddelen voor een goed functionerend ecosysteem. Het wordt geleverd in een zak van 20 liter.
Worteldoorgroeibestendig Nee
Verkoopeenheid - Volume 20 l