Royalpol 260P14 7,50 x 1 m

Sku
00013036
Royalpol is een onderlaag bestaande uit gebitumineerd polyester. Royalpol kan gebruikt worden in een systeem waarbij Royalgum, Royalflex of een andere APP/SBS dakbaan als toplaag wordt toegepast. Ook is Royalpol geschikt als onderlaag voor shingles. De onderlaag is vanwege de MEC laag met een brander te verwerken.
Login voor prijzen
Royal heeft een uitgebreid assortiment onderlagen, zo is er altijd een passende laag voor elk dakbedekkingsysteem. De onderlagen kunnen dampdruk verdelen en kunnen worden toegepast als eerste waterdichte laag in een tweelaags dakbedekkingsysteem in zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten. Royalpol is een onderlaag bestaande uit gebitumineerd polyester. Royalpol kan gebruikt worden in een systeem waarbij Royalgum, Royalflex of een andere APP/SBS dakbaan als toplaag wordt toegepast. Ook is Royalpol geschikt als onderlaag voor shingles. De onderlaag is vanwege de MEC laag met een brander te verwerken.
Meer informatie
EAN 3434550273602
Aanvullende verpakkingsinformatie 7,5 m2 / rol - 30 rol / pal
Merk Royal
Soort Onderlagen & Dampremmers
Toepassing Onderlaag / Dampremmende laag
Materiaal Geoxideerde bitumen
Afwerking bovenzijde Geschuurd
Codering dakbedekking 260P14
Kleur Zwart
Artikelcode fabrikant 00013036
Lengte 7.5 m
Omschrijving Artikel Royalpol is een onderlaag bestaande uit gebitumineerd polyester. Royalpol kan gebruikt worden in een systeem waarbij Royalgum, Royalflex of een andere APP/SBS dakbaan als toplaag wordt toegepast. Ook is Royalpol geschikt als onderlaag voor shingles. De onderlaag is vanwege de MEC laag met een brander te verwerken.
Worteldoorgroeibestendig Nee