Royalgum Garden 470K14 7,50 x 1 m

Sku
00032782
Royalgum Garden is een APP gemodificeerde gebitumineerde dakbaan dat speciaal geschikt is voor dakterassen en tuindaken. Deze heeft een “Sand” afwerking aan de bovenzijde en de onderzijde bestaat uit extra coating en bedrukte wegbrandfolie. De dakbaan beschikt over een polyester-glascombinatie drager. Royalgum Garden is toepasbaar in de volgende tweelaagse systemen: losliggend met ballast, volledig gekleefd en mechanisch bevestigd.
Login voor prijzen
Het assortiment van Royalgum dakbanen bestaat uit een uitgebreid aanbod van APP gemodificeerde gebitumineerde toplagen. Door de hoge kwaliteit van gekozen grondstoffen realiseert Royalgum een lange levensduur. Royalgum is verkrijgbaar in diverse uitvoeringen, toepasbaar op ieder type dakbedekkingsysteem. Deze kwaliteitsproducten maken het mogelijk om op een efficiënte wijze een solide en duurzaam waterdicht dak te realiseren. Royalgum Garden is een APP gemodificeerde gebitumineerde dakbaan dat speciaal geschikt is voor dakterassen en tuindaken. Deze heeft een “Sand” afwerking aan de bovenzijde en de onderzijde bestaat uit extra coating en bedrukte wegbrandfolie. De dakbaan beschikt over een polyester-glascombinatie drager. Royalgum Garden is toepasbaar in de volgende tweelaagse systemen: losliggend met ballast, volledig gekleefd en mechanisch bevestigd.
Meer informatie
EAN 3434550182638
Aanvullende verpakkingsinformatie 7,5 m2 / rol - 24 rol / pal
Merk Royal
Soort Bitumineuze dakbanen
Toepassing Toplaag
Materiaal APP
Afwerking bovenzijde Talk / zand
Drager inlage Polyester-glascombinatie
Afwerking onderzijde Wegbrandfolie
Codering dakbedekking 470K14
Artikelcode fabrikant 00032782
Lengte 7.5 m
Omschrijving Artikel Royalgum Garden is een APP gemodificeerde gebitumineerde dakbaan dat speciaal geschikt is voor dakterassen en tuindaken. Deze heeft een “Sand” afwerking aan de bovenzijde en de onderzijde bestaat uit extra coating en bedrukte wegbrandfolie. De dakbaan beschikt over een polyester-glascombinatie drager. Royalgum Garden is toepasbaar in de volgende tweelaagse systemen: losliggend met ballast, volledig gekleefd en mechanisch bevestigd.
Worteldoorgroeibestendig Ja
R-waarde ND

Downloadbare documenten

PRESTATIEVERKLARING (DoP)

ROYALGUM GARDEN

COMMERCIELE DOCUMENTATIE

Royalgum