Royalgum Duo 446K14 7,50 x 1 m

Sku
00032144
Royalgum Duo is een APP gemodificeerde gebitumineerde dakbaan met een “Sand” afwerking aan de bovenzijde. De onderzijde bestaat uit extra coating en bedrukte wegbrandfolie. De dakbaan beschikt over een polyester en glas drager. Royalgum Duo is toepasbaar in de volgende tweelaagse systemen: losliggend met ballast, volledig gekleefd en mechanisch bevestigd.
Login voor prijzen
Het assortiment van Royalgum dakbanen bestaat uit een uitgebreid aanbod van APP gemodificeerde gebitumineerde toplagen. Door de hoge kwaliteit van gekozen grondstoffen realiseert Royalgum een lange levensduur. Royalgum is verkrijgbaar in diverse uitvoeringen, toepasbaar op ieder type dakbedekkingsysteem. Deze kwaliteitsproducten maken het mogelijk om op een efficiënte wijze een solide en duurzaam waterdicht dak te realiseren. Royalgum Duo is een APP gemodificeerde gebitumineerde dakbaan met een “Sand” afwerking aan de bovenzijde. De onderzijde bestaat uit extra coating en bedrukte wegbrandfolie. De dakbaan beschikt over een polyester en glas drager. Royalgum Duo is toepasbaar in de volgende tweelaagse systemen: losliggend met ballast, volledig gekleefd en mechanisch bevestigd.
Meer informatie
EAN 3434550090278
Aanvullende verpakkingsinformatie 7,5 m2 / rol - 24 rol / pal
Merk Royal
Soort Bitumineuze dakbanen
Toepassing Toplaag
Materiaal APP
Afwerking bovenzijde Talk / zand
Drager inlage Glas en polyester
Afwerking onderzijde Wegbrandfolie
Codering dakbedekking 446K14
Artikelcode fabrikant 00032144
Lengte 7.5 m
Omschrijving Artikel Royalgum Duo is een APP gemodificeerde gebitumineerde dakbaan met een “Sand” afwerking aan de bovenzijde. De onderzijde bestaat uit extra coating en bedrukte wegbrandfolie. De dakbaan beschikt over een polyester en glas drager. Royalgum Duo is toepasbaar in de volgende tweelaagse systemen: losliggend met ballast, volledig gekleefd en mechanisch bevestigd.
Worteldoorgroeibestendig Nee