Royal Sedum Protect scheidingslaag 25 x 4 m

Sku
00141636
Royal Sedum Protect voorkomt worteldoorgroei van groendaksystemen indien de waterdichte dakbedekking niet worteldoorgroeibestendig is conform de normering. De laag is toepasbaar onder het groendaksysteem en op de dakbedekking.
Login voor prijzen
Een systeem met dakbegroeiing biedt veel voordelen: zo creëert het groene dak een ecologisch leefgebied, de vegetatielaag haalt diverse schadelijke stoffen uit de lucht en verlengt een groendaksysteem de levensduur van uw dakbedekking. Een groendaksysteem is eenvoudig toe te passen op platte en schuine daken. Om goed aan te sluiten bij de diverse toepassingen is er een passend assortiment met toebehoren. Royal Sedum Protect voorkomt worteldoorgroei van groendaksystemen indien de waterdichte dakbedekking niet worteldoorgroeibestendig is conform de normering. De laag is toepasbaar onder het groendaksysteem en op de dakbedekking.
Meer informatie
EAN 3434550841085
Aanvullende verpakkingsinformatie 100 m2 / rol - 5 rol / pal
Merk Royal
Soort Glasvlies
Toepassing Scheidingsvlies
Kleur Zwart
Lengte 25 m
Omschrijving Artikel Royal Sedum Protect voorkomt worteldoorgroei van groendaksystemen indien de waterdichte dakbedekking niet worteldoorgroeibestendig is conform de normering. De laag is toepasbaar onder het groendaksysteem en op de dakbedekking.
Worteldoorgroeibestendig Nee
R-waarde ND