Royal Sedum Cassette 54 x 54 x 9 cm

Sku
00132027
Het groendaksysteem met Royal Sedum Cassettes zorgt direct voor een groen dak. Het systeem is licht van gewicht en snel te plaatsen. De Royal Sedum Casettes zijn geschikt op vrijwel elk dak.
Login voor prijzen
Een systeem met dakbegroeiing biedt veel voordelen: zo creëert het groene dak een ecologisch leefgebied, de vegetatielaag haalt diverse schadelijke stoffen uit de lucht en verlengt een groendaksysteem de levensduur van uw dakbedekking. Een groendaksysteem is eenvoudig toe te passen op platte en schuine daken. Om goed aan te sluiten bij de diverse toepassingen is er een passend assortiment met toebehoren. Het groendaksysteem met Royal Sedum Cassettes zorgt direct voor een groen dak. Het systeem is licht van gewicht en snel te plaatsen. De Royal Sedum Casettes zijn geschikt op vrijwel elk dak. De afmeting van de cassette is 54 x 54 x 9 cm.
Meer informatie
EAN 3434550835336
Aanvullende verpakkingsinformatie 52 st / pal
Merk Royal
Soort Groendak
Toepassing Sedum cassette
Kleur Groen
Breedte 9 cm
Omschrijving Artikel Het groendaksysteem met Royal Sedum Cassettes zorgt direct voor een groen dak. Het systeem is licht van gewicht en snel te plaatsen. De Royal Sedum Casettes zijn geschikt op vrijwel elk dak.
Worteldoorgroeibestendig Nee
R-waarde ND