Royal GRS alu L-profiel 2,16 m

Sku
00147947
Het Royal GRS L-profiel is volledig geperforeerd: dit zorgt voor een optimale waterafvoer. Ook zorgt het L-profiel voor een strakke uitstraling. Het Royal GRS L-profiel is speciaal geschikt voor Royal Green Roof System (GRS).
Login voor prijzen
Een systeem met dakbegroeiing biedt veel voordelen: zo creëert het groene dak een ecologisch leefgebied, de vegetatielaag haalt diverse schadelijke stoffen uit de lucht en verlengt een groendaksysteem de levensduur van uw dakbedekking. Een groendaksysteem is eenvoudig toe te passen op platte en schuine daken. Om goed aan te sluiten bij de diverse toepassingen is er een passend assortiment met toebehoren. Het Royal GRS L-profiel is volledig geperforeerd: dit zorgt voor een optimale waterafvoer. Ook zorgt het L-profiel voor een strakke uitstraling. Het Royal GRS L-profiel is speciaal geschikt voor Royal Green Roof System (GRS) groendaken.
Meer informatie
EAN 3434550843386
Aanvullende verpakkingsinformatie 2,16 lin. meter / lengte
Merk Royal
Soort Groendak
Toepassing Profiel
Kleur Grijs
Omschrijving Artikel Het Royal GRS L-profiel is volledig geperforeerd: dit zorgt voor een optimale waterafvoer. Ook zorgt het L-profiel voor een strakke uitstraling. Het Royal GRS L-profiel is speciaal geschikt voor Royal Green Roof System (GRS).
Worteldoorgroeibestendig Nee
R-waarde ND