Rioolontspanningspijp 110 - 700 mm

Sku
00135005
Deze rioolontluchtingspijp kan gebruikt worden bij de beluchting van de binnenriolering van woningen en woongebouwen. Het kan worden toegepast bij platte en hellende (5-25 gr.) daken bij zowel nieuwbouw als utiliteitsbouw en renovatie.
Login voor prijzen
Rookgasafvoer en luchtaanvoer voor de HR ketel, ventilatie en afvoer van de afzuigkap zijn slechts enkele voorbeelden van leidingen die veelal door het dak naar buiten gaan. Voor elke toepassing van dakdoorvoeren bieden wij de juiste producten aan. Deze producten zijn verkrijgbaar in verschillende materialen en uitvoeringen zodat er voor elke wens een passend aanbod is. Deze rioolontluchtingspijp kan gebruikt worden bij de beluchting van de binnenriolering van woningen en woongebouwen. Het kan worden toegepast bij platte en hellende (5-25 gr.) daken bij zowel nieuwbouw als utiliteitsbouw en renovatie.
Meer informatie
EAN 8713645123912
Aanvullende verpakkingsinformatie 20 st / doos - 80 st / pal
Merk Ubbink
Soort Dakdoorvoer
Toepassing Rioolontluchtingen
Diameter 110 mm
Lengte 700 mm
Omschrijving Artikel Deze rioolontluchtingspijp kan gebruikt worden bij de beluchting van de binnenriolering van woningen en woongebouwen. Het kan worden toegepast bij platte en hellende (5-25 gr.) daken bij zowel nieuwbouw als utiliteitsbouw en renovatie.