Resitrix SK P 10 x 1 m

Sku
00027321
Resitrix SK P is een partieel zelfklevende afdichtingsbaan. Het heeft een toplaag in gewapend EPDM rubber en beschikt over met lasbare overlappen. De partiële kleeflaag zorgt ervoor dat Resitrix SK P geschikt is voor renovatie op een bestaande bitumineuze afdichting.
Login voor prijzen
EPDM dakbedekking en de bijbehorende producten bieden een duurzame oplossing voor elk plat dak. Dakbedekking van dit hoogwaardige rubber heeft een zeer gunstige milieubelastingfactor. Het is geschikt voor nieuwbouw, maar is ook rechtstreeks toe te passen op bestaande bitumineuze dakbedekkingen. Om goed aan te sluiten bij de diverse toepassingen is er een passend assortiment met toebehoren. Resitrix SK P is een partieel zelfklevende afdichtingsbaan. Het heeft een toplaag in gewapend EPDM rubber en beschikt over met lasbare overlappen. De partiële kleeflaag zorgt ervoor dat Resitrix SK P geschikt is voor renovatie op een bestaande bitumineuze afdichting.
Meer informatie
EAN 3434550828451
Aanvullende verpakkingsinformatie 10 m2 / rol - 20 rol / pal
Merk Resitrix
Soort Kunststof
Toepassing Zelfklevende toplaag
Materiaal EPDM
Afwerking bovenzijde Kunststoffolie
Kleur Zwart
Lengte 10 m
Breedte 1 m
Omschrijving Artikel Resitrix SK P is een partieel zelfklevende afdichtingsbaan. Het heeft een toplaag in gewapend EPDM rubber en beschikt over met lasbare overlappen. De partiële kleeflaag zorgt ervoor dat Resitrix SK P geschikt is voor renovatie op een bestaande bitumineuze afdichting.
Worteldoorgroeibestendig Nee