Resitrix MB 10 x 1 m

Sku
00069697
Resitrix MB is een afdichtingsbaan. Het heeft een toplaag in gewapend EPDM rubber en een onderlaag in SBS gemodificeerdee bitumen. De Resitrix MB is toepasbaar in de volgende systemen: losliggend geballast en mechanisch bevestigd. De overlappen zijn lasbaar met hete lucht.
Login voor prijzen
EPDM dakbedekking en de bijbehorende producten bieden een duurzame oplossing voor elk plat dak. Dakbedekking van dit hoogwaardige rubber heeft een zeer gunstige milieubelastingfactor. Het is geschikt voor nieuwbouw, maar is ook rechtstreeks toe te passen op bestaande bitumineuze dakbedekkingen. Om goed aan te sluiten bij de diverse toepassingen is er een passend assortiment met toebehoren. Resitrix MB is een afdichtingsbaan. Het heeft een toplaag in gewapend EPDM rubber en een onderlaag in SBS gemodificeerdee bitumen. De Resitrix MB is toepasbaar in de volgende systemen: losliggend geballast en mechanisch bevestigd. De overlappen zijn lasbaar met hete lucht.
Meer informatie
EAN 3434550632935
Aanvullende verpakkingsinformatie 10 m2 / rol - 20 rol / pal
Merk Resitrix
Soort Kunststof
Toepassing Toplaag
Materiaal EPDM
Afwerking bovenzijde Kunststoffolie
Kleur Zwart
Lengte 10 m
Breedte 1 m
Omschrijving Artikel Resitrix MB is een afdichtingsbaan. Het heeft een toplaag in gewapend EPDM rubber en een onderlaag in SBS gemodificeerdee bitumen. De Resitrix MB is toepasbaar in de volgende systemen: losliggend geballast en mechanisch bevestigd. De overlappen zijn lasbaar met hete lucht.
Worteldoorgroeibestendig Nee