Resiflex 2,5 mm SKW 80 10 x 0,50 m

Sku
00027308
Resiiflex combineert met zijn SBS dakbanen de duurzaamheid van EPDM met het verwerkingsgemak van traditionele dakbedekking. Resiflex SKW80 is een zelfklevende dilatatiestrook. Het bestaat uit EPDM-rubber en een cachering onderaan in zelfklevende SBS-bitumen. Het middenvlak heeft geen drager waardoor Resiflex SKW80 uitermate geschikt is om onderling bewegende delen waterdicht met elkaar te verbinden. Deze dakbaan is verkrijgbaar op rol en beschikt over overlappen die gelast kunnen worden met hete lucht.
Login voor prijzen
EPDM dakbedekking en de bijbehorende producten bieden een duurzame oplossing voor elk plat dak. Dakbedekking van dit hoogwaardige rubber heeft een zeer gunstige milieubelastingfactor. Het is geschikt voor nieuwbouw, maar is ook rechtstreeks toe te passen op bestaande bitumineuze dakbedekkingen. Om goed aan te sluiten bij de diverse toepassingen is er een passend assortiment met toebehoren. Resiiflex combineert met zijn SBS dakbanen de duurzaamheid van EPDM met het verwerkingsgemak van traditionele dakbedekking. Resiflex SKW80 is een zelfklevende dilatatiestrook. Het bestaat uit EPDM-rubber en een cachering onderaan in zelfklevende SBS-bitumen. Het middenvlak heeft geen drager waardoor Resiflex SKW80 uitermate geschikt is om onderling bewegende delen waterdicht met elkaar te verbinden. Deze dakbaan is verkrijgbaar op rol en beschikt over overlappen die gelast kunnen worden met hete lucht.
Meer informatie
EAN 3434550771528
Aanvullende verpakkingsinformatie 5 m2 / rol
Merk Resiflex
Soort Kunststof
Toepassing Toplaag
Materiaal EPDM
Afwerking bovenzijde Kunststoffolie
Kleur filter Zwart
Lengte 10 m
Breedte 0.5 m
Omschrijving Artikel Resiiflex combineert met zijn SBS dakbanen de duurzaamheid van EPDM met het verwerkingsgemak van traditionele dakbedekking. Resiflex SKW80 is een zelfklevende dilatatiestrook. Het bestaat uit EPDM-rubber en een cachering onderaan in zelfklevende SBS-bitumen. Het middenvlak heeft geen drager waardoor Resiflex SKW80 uitermate geschikt is om onderling bewegende delen waterdicht met elkaar te verbinden. Deze dakbaan is verkrijgbaar op rol en beschikt over overlappen die gelast kunnen worden met hete lucht.
Worteldoorgroeibestendig Nee