Groendak voor groenste fabriek van Nederland

Parkeergarage Heuvelpoort ligt middenin het centrum van Tilburg. Het voormalig winkelcentrum is omgetoverd tot parkeergarage. Het unieke van deze parkeergarage is dat het bestaande gebouw is gerenoveerd bestaande uit 5 verdiepingen met splitlevel. Dit zijn dus 10 parkeerdelen. Erachter is een nieuwe parkeergarage gebouwd en met het bestaande gebouw verbonden.

Groendak met bedrijfslogo

Op het staaldak werd de zelfklevende aluminium dampremmer Sopravap alu TS aangebracht. De steenwol isolatie en polystyreen met bitumenfilm zijn afgewerkt met een Varyflex 370P14, onderlaag en een Varyflex toplaag 370K24 WW. Deze toplaag is worteldoorgroeibestendig. Een vereiste omdat  het dak voorzien wordt van een groendaksysteem, waar zelfs het logo van Unipro in wordt verwerkt!

Op het industrieterrein "Stepelerveld" in Haaksbergen is Uzin Utz Nederland (voorheen Unipro) gevestigd met de groenste fabriek van Nederland!

Project ID-card
  • Opdrachtgever
  • Producteisen
  • Uzin Utz Nederland (vorheen Unipro)
  • Milieuvriendelijk en CO2 neutraal

Duurzaam & energiezuinig

De kracht van het bedrijfspand is te vinden in de uitgekiende combinatie van verschillende energiezuinige en duurzame maatregelen. Berekeningen van GPR-gebouw tonen aan dat het gebouw een "rapportcijfer" haalt van 8,66 voor duurzaamheid. Wij van SOPREMA zijn er trots op dat wij een bijdrage hebben kunnen leveren aan de bouw van dit duurzame en energiebesparende bedrijfspand!

 

Ook een duurzaam groendak?

Wilt u ook een groendak die inspeelt op de wensen of eisen van uw opdrachtgever? Laat ons u vrijblijvend adviseren!

 

 

groendak unipro

← Vorige Volgende →