PVC kabeldoorvoer 15 - 30 mm licht grijs

Sku
00127277 GRS
Deze kabeldoorvoer bestaat uit drie PVC bochten van 45 graden die met een lipring over elkaar geschoven zijn. Met deze kabeldoorvoer kunnen kabels waterdicht door het dak gevoerd worden. Het heeft een diameter van 60 mm.
Login voor prijzen
Rookgasafvoer en luchtaanvoer voor de HR ketel, ventilatie en afvoer van de afzuigkap zijn slechts enkele voorbeelden van leidingen die veelal door het dak naar buiten gaan. Voor elke toepassing van dakdoorvoeren bieden wij de juiste producten aan. Deze producten zijn verkrijgbaar in verschillende materialen en uitvoeringen zodat er voor elke wens een passend aanbod is. Deze kabeldoorvoer bestaat uit drie PVC bochten van 45 graden die met een lipring over elkaar geschoven zijn. Met deze kabeldoorvoer kunnen kabels waterdicht door het dak gevoerd worden. Het heeft een diameter van 60 mm.
Meer informatie
R-waarde ND
EAN 3434550832007
Kleur GRS
Aanvullende verpakkingsinformatie grijs - 50 stuk / doos - 42 stuk / pal
Merk Overig
Soort Dakdoorvoer
Toepassing Doorvoer
Materiaal PVC
Diameter 15 / 30 mm
Lengte 120 mm
Omschrijving Artikel Deze kabeldoorvoer bestaat uit drie PVC bochten van 45 graden die met een lipring over elkaar geschoven zijn. Met deze kabeldoorvoer kunnen kabels waterdicht door het dak gevoerd worden. Het heeft een diameter van 60 mm.