Cursussen & opleidingen

Dakdekkerscursussen & opleidingen | SOPREMA

 

De dakenbranche staat niet stil en is altijd in ontwikkeling. Daarom bieden wij onze klanten diverse (opfris)cursussen aan. Zo blijft u altijd op de hoogte van de laatste technieken, regelgeving en productontwikkelingen.

 

=I.v.m. Corona kunt u momenteel geen cursus of opleiding bij ons volgen. Wel kunt u zich alvast aanmelden. We zullen contact met u opnemen, zodra de situatie verandert.

Bitumen verwerken

Leer bitumen branden volgens de richtlijnen NEN6050. Een ééndaagse cursus van theorie en praktijk waar we onderlagen en toplagen gaan aanbrengen en detailleringen inwerken.

 

Meld u direct aan

 

Kunststof verwerken

Leer alle eigenschappen van PVC en TPO kennen in deze ééndaagse cursus in een mix van theorie en praktijk. Leer een correcte thermische las uitvoeren, hoeken inwerken en dakdetails afwerken.

 

Meld u direct aan

 

Dakrenovatie

De renovatie van een dak, hoe pakt u zoiets aan? Tijdens deze ééndaagse cursus leren we u hoe u de situatie op een dak goed kunt beoordelen om tot een passende oplossing te komen.

 

Meld u direct aan

 

Dakdetails afwerken

In deze cursus leert u hoe u dakdetails kunt afwerken met de vloeibare waterdichting van Alsan. U leert aansluitingen maken op bitumen, PVC en TPO en het inwerken van H of U balken.

 

Meld u direct aan

 

SOPREMA trainingen header

Cursus op maat of op locatie?