Training

SOPREMA B.V. biedt diverse trainingen aan voor klanten. De dakenbranche staat niet stil en is altijd in ontwikkeling. De kwaliteit van onze producten kunnen wij garanderen, maar een perfecte verwerking wordt verzorgd door dakdekkers. We nemen onze klanten graag mee in deze nieuwe ontwikkelingen. Daarvoor hebben we drie trainingscentra, met drie ervaren trainers die vier soorten trainingen aanbieden. De trainingen van SOPREMA zijn voor zowel beginnende als ervaren dakdekkers. Welke training kiest u?

    • Bitumen
    • Kunststof
    • Renovatie
    • Dakdetails

Een combinatie van theorie en praktijk, waarbij de nadruk ligt op praktijk. Misschien is een training van SOPREMA wel iets voor u. Lees verder en meld u aan.

SOPREMA trainingen header

Training Bitumen

(APP – SBS – POCB)

Cursus Bitumen SOPREMA NL

 

Een ééndaagse cursus om meer te leren over het verwerken van bitumen. Onderlagen en toplagen worden aangebracht, detailleringen worden ingewerkt volgens de geldende richtlijnen NEN6050. Een combinatie van theorie en praktijk.

Ik wil me aanmelden

Training Kunststof

(PVC – TPO)

 

Bij de training Kunststof leert de dakdekker alle eigenschappen van PVC en TPO. Deze cursus duurt één dag en gaat in op de theorie, maar ook zeker op de praktijk. Hier leert u het uitvoeren van een correcte thermische las, het inwerken van binnen- en buitehoeken, dakrandafwerking en kimfixatie.

Ik wil me aanmelden

Training renovatie

 

Wat komt er allemaal kijken bij het renoveren van een dak? Alle ins en outs leert u bij deze training. Een ééndaagse training om de verschillende facetten van een dakrenovatie onder de loep te nemen.

Ik wil me aanmelden

Training Dakdetails Alsan

 

Met deze training leert u alles over de dakdetails welke u kunt afwerken met vloeibare waterdichtingsproducten van Alsan. Aandacht wordt besteeds aan het maken van aansluitingen op bitumineuze producten, inwerken van H of U balken en het maken van aansluitingen op PVC en TPO.

Ik wil me aanmelden

Training op maat

Wenst u een training op maat of bij u op locatie? Bespreek de mogelijkheden met onze afdeling Techniek.

Training op maat