Garanties

SOPREMA geeft u maximale zekerheid. Met onze verzekerde All-in garantie mogelijkheden kunt u voor uw project zowel de producten als de verwerking verzekeren voor een periode van 10 jaar. Bij onverhoopte schade dekt de verzekerde projectgarantie de kosten van reparatie en vervanging. Standaard zijn onze producten voorzien van een verzekerde productgarantie van 10 jaar.

Vul onderstaande formulieren in en geniet van de SOPREMA-garantie:

Productgarantie

Aanvraag certificaat productgarantie
Voorwaarden productgarantie

Projectgarantie

Aanvraag all-in projectgarantie
Voorwaarden 10 jaar all-in project garantie
Voorwaarden 10+5 jaar all-in projectgarantie

Certificaten

DUBOKEUR

Milieubescherming en duurzaamheid dragen wij bij SOPREMA hoog in het vaandel. Producten, grondstoffen, installaties, woningen die behoren tot een milieuvriendelijke keuze krijgen het DUBOkeur. Dit nationaal erkende LCA-methodiek toont aan dat het gekeurde product behoort tot één van de beste duurzame producten op de markt. DUBOkeur betekent dus geen schadelijke emissie, uitloging en/of uitwaseming plaats in de gebruiksfase van het product.

KOMO-CERTIFICAAT

KOMO staat steeds voor kwaliteit. Producten, processen, systemen, diensten en managementsystemen zijn door een onafhankelijke organisatie afgetoetst vooraleer het KOMO-certificaat te krijgen. Bovendien voldoen producten en het eindresultaat van processen met een KOMO-keurmerk automatisch aan de relevante wet-en regelgeving in de bouw.

HEEFT U VRAGEN OVER DUBOKEUR EN DE DAARBIJ PASSENDE OPLOSSINGEN VAN SOPREMA?

ONZE IMPACT OP MENS EN MILIEU?

ISO-CERTIFICERING

Steeds meer opdrachtgevers verkiezen zaken doen met ISO gecertificeerde leveranciers. ISO kwaliteitsnormen zijn ontwikkeld om een bedrijf goed te beheren, te leiden en de prestaties continu te evalueren en te optimaliseren. SOPREMA sluit zich hierbij aan en is dan zowel ISO 9001 (kwaliteit) en ISO 14001 (milieu) gecertificeerd.

ISO certificering

ISO certificering