Tunnel onder de straten van Londen

Tunnel London

 

EXPERTISE

De SOPREMA Groep loopt al enkele jaren op de voorgrond op het vlak van innovaties. Sinds 1908 fabriceert SOPREMA waterdichtingsmembranen voor verschillende projecten: van platte daken tot ondergrondse tunnels en oppervlaktes van kanalen, dammen… Al 50 jaren lang zijn de FLAG systemen uitstekend voor het waterdichten van enkele prestigieuze ondergrondse spoorwegen.

LONDEN TUNNEL

De SOPREMA Flagon Tunnel Waterdichtingssysteem werd al op verschillende plaatsen in Londen geïnstalleerd. Met enkele belangrijke klanten als Crossrail, TFL en London Underground. SOPREMA heeft daarom de nodige expertise opgebouwd om verschillende tunnelprojecten te doen.

Tunnelprojecten zijn in de loop der jaren sterk ontwikkeld doorheen verschillende uitdagingen. Deze innovaties zorgen voor een efficiënt verloop van vele projecten. Bij elk ondergronds project wint SOPREMA de nodige kennis en vertrouwen van projectontwikkelaars en belangrijke stakeholders.

GEGARANDEERD SUCCES

SOPREMA garandeert een foutloze waterdichting door nauw samen te werken met projectontwikkelaars en managers vanaf het begin tot het einde van het project. Het waterdichtingssysteem bestaat uit verschillende materialen voor het afdichten en beschermen die de inspectie vergemakkelijken en eventuele reparatiemogelijkheden vergemakkelijken gedurende en na de werkzaamheden. Een correcte installatie van de producten door gekwalificeerd applicateurs is essentieel. Ook regelmatige inspecties en kwaliteitsgaranties zijn belangrijk voor een volledig functioneel systeem.