Kunststof waterdichting voor tunnels onder London

Kunststof waterdichting voor tunnels onder London | SOPREMA BV

 

De SOPREMA Groep loopt al enkele jaren op de voor op het vlak van innovatie. Sinds 1908 fabriceert SOPREMA waterdichtingsmembranen voor verschillende projecten: van platte daken tot ondergrondse tunnels en oppervlaktes van kanalen en dammen. Al 50 jaar lang zijn de FLAG systemen uitstekend voor het waterdichten van enkele prestigieuze ondergrondse spoorwegen.

Kunststof waterdichting voor tunnel

De SOPREMA Flagon Tunnel Waterdichtingssysteem werd al op verschillende plaatsen in Londen geïnstalleerd. Met enkele belangrijke klanten als Crossrail, TFL en London Underground. SOPREMA heeft daarom de nodige expertise opgebouwd om verschillende tunnelprojecten te doen.

Innovatie voor efficiëntie

Tunnelprojecten zijn in de loop der jaren sterk ontwikkeld doorheen verschillende uitdagingen. Deze innovaties zorgen voor een efficiënt verloop van vele projecten. Bij elk ondergronds project wint SOPREMA de nodige kennis en vertrouwen van projectontwikkelaars en belangrijke stakeholders.

Naadloze waterdichting met Flagon

SOPREMA garandeert een foutloze waterdichting met Flagon, door nauw samen te werken met projectontwikkelaars en managers, vanaf het begin tot het einde van het project. Het waterdichtingssysteem bestaat uit verschillende materialen voor het afdichten en beschermen die de inspectie vergemakkelijken en eventuele reparatiemogelijkheden eenvoudig maken tijdens en na de werkzaamheden. Een correcte installatie van de producten door gekwalificeerde verwerkers is essentieel. Ook regelmatige inspecties en kwaliteitsgaranties zijn belangrijk voor een volledig functioneel systeem.

Volg een opleiding of cursus

Voor een juiste verwerking van Flagon, is een speciale techniek vereist. Deze opleiding bieden wij onze klanten kosteloos aan.